Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

De quina manera pots aportar la lectura del comptador?

A partir de l'1 d'abril del 2013 i segons el que estableix el Reial decret 1718/2012 de 28 de desembre, la facturació per a tots els subministraments d'energia de baixa tensió amb potència contractada no superior a 15 kW és bimestral i amb lectures reals. D'aquesta manera, s'eliminen les estimacions sobre el consum en les factures.
 
No obstant això, pot succeir que el comptador no estigui accessible per fer-ne la lectura. En aquest cas, la companyia distribuïdora deixa un avís al domicili i indica les formes de contacte perquè puguis proporcionar la lectura del comptador.
 
Si vols aportar la lectura d'una manera còmoda, ràpida i senzilla pots introduir la lectura online des de la secció Introduir lectura.
 

< Què són els components regulats?

Qui fa la lectura del comptador? >

A dalt