Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Com afecta la pujada del preu del terme de potència a la meva factura de llum?

Recorda que el terme de potència és el preu que pagues per la potència elèctrica contractada per a la teva instal·lació. No depèn del consum, és un cost fix.
 
L'import final de la teva factura de llum depèn tant de la potència contractada com del consum, per això, el fet que pugi el preu del terme de potència no sempre suposarà un increment en la teva factura de la llum, perquè també depèn del preu del terme d'energia.
 
En aquest sentit, en cas que s'apugi el preu del terme de potència o fix però baixi el preu del terme d'energia o variable:
 
  • Els habitatges o els locals amb un consum baix d'electricitat veuran incrementada la seva factura de la llum.
  • Els habitatges o els locals amb un consum més alt d'electricitat, poden experimentar una reducció en l'import final de la seva factura de la llum.
 

< Què passa si l'estimació de la lectura del teu comptador no és correcta?

Com puc identificar a la meva factura quin impost està aplicant la meva companyia comercialitzadora? >

A dalt