Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Sóc client amb contracte a comercialitzadora de referència i tinc instal·lat el comptador de Telegestió. Canviarà la factura mensual?

Tenir instal·lat un comptador de Telegestió no vol dir que el comptador es pugui llegir de manera remota. La Telegestió incorpora la capacitat de portar a terme telemesures. Aquesta capacitat s'anirà habilitant gradualment, de manera que pots tenir instal·lat un comptador de Telegestió que no tingui habilitada la telemesura.
 
En el moment en què la companyia distribuïdora ens informa que disposes d'un comptador de Telegestió amb la telemesura habilitada, començarem a facturar-te mensualment amb lectures reals.
 

< Qui fa la lectura del comptador?

Tinc una contracte amb una comercialitzadora de referència i tinc comptador de Telegestió, per què em tornen a enviar la factura cada mes? >

A dalt