Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Tinc una contracte amb una comercialitzadora de referència i tinc comptador de Telegestió, per què em tornen a enviar la factura cada mes?

Aquest canvi en la periodicitat de la teva facturació s'aplica en compliment del Reial decret 1718/2012 de 28 de desembre, en què s'estableix que els clients amb contracte amb  comercialitzadora de referència que disposin d'un comptador de telegestió instal·lat i el sistema de telemesura habilitat se'ls facturarà cada mes, a través de lectures reals, sense estimacions.
 
Aquesta mesura s'aplica a tots els clients, independentment de la companyia amb què tinguin contractat el subministrament elèctric, i només implica un canvi en la periodicitat de la facturació. 
 

< Sóc client amb contracte a comercialitzadora de referència i tinc instal·lat el comptador de Telegestió. Canviarà la factura mensual?

Com puc esbrinar si puc ser beneficiari d'una reducció impositiva en les factures dels meus subministraments? >

A dalt