Tempo Cap de setmana

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Tempo Cap de setmana

Quins avantatges tinc amb la tarifa Tempo Cap de setmana?

Gaudiràs d'un 15 % de descompte en el terme d'energia de manera indefinida a les hores Tempo corresponents a aquesta tarifa. (període vall de 00:00 h a 8:00 h de dilluns a divendres i tot el dia durant el cap de setmana). Aquests descomptes s'apliquen als preus de referència d'Endesa (preus que s'actualitzaran amb components regulats i amb l'IPC cada 1 de gener).

Per tenir contractat el gas o un servei de manteniment a la mateixa adreça t'oferim 5 % de descompte en el terme de potència i en el consum addicional durant 1 any.

 

Imagen

Quines són les hores Tempo a la tarifa Tempo Cap de setmana?

Hores Tempo: de 00:00 h a 8:00 h de dilluns a divendres i tot el dia durant el cap de setmana.

Dilluns - Divendres Cap de setmana

Imagen

Qui pot contractar la tarifa Tempo Cap de setmana?

La tarifa Tempo Cap de setmana és vàlida per als subministraments que tinguin un comptador telegestionat i una tarifa d'accés 2.0DHA o 2.1DHA.

Per poder identificar els consums en cada període i facturar correctament en funció dels descomptes de la tarifa, has de tenir un comptador que permeti discriminar els consums en els diversos períodes horaris. Si no tens un comptador d'aquest tipus, s'aplicarà el repartiment publicat per Red Eléctrica de España oficialment fins que la teva distribuïdora permeti la telegestió del teu comptador.

 

Imagen

Si ja tinc una tarifa amb discriminació horària, m'interessa canviar-me a la tarifa Tempo Cap de setmana?

Si actualment tens una tarifa amb discriminació horària i el teu consum es concentra en les hores Tempo d'aquesta tarifa, et recomanem que la contractis, perquè gaudiràs de millors descomptes i tindràs menys riscos que amb la tarifa de discriminació.

Imagen

Com sap Endesa quant consumeixo a les hores Tempo?

Els comptadors telegestionats permeten identificar els consums horaris, la companyia distribuïdora informa la comercialitzadora dels consums per hores i, d'aquesta manera, la comercialitzadora pot facturar al client en funció de diversos preus i períodes. Així, quan contractis aquesta tarifa, si el teu comptador està telegestionat, no caldrà que la distribuïdora dugui a terme cap actuació en el comptador.

Imagen

Quant costa la reprogramació del comptador?

Per gaudir d'aquesta tarifa cal tenir contractada una tarifa d'accés amb discriminació horària (2.0DHA o 2.1DHA).

Si fos necessari canviar la tarifa d'accés, el cost és de 9,04 € + IVA (+ IGIC a les Canàries). Aquest cost, anomenat "drets de connexió", està regulat oficialment. No has de pagar res a l'operari que vingui a fer el canvi; el cost queda reflectit a la factura d'electricitat. Val la pena fer el canvi, perquè aquest cost s'amortitza àmpliament amb l'estalvi de la nova tarifa. A més a més, de manera excepcional per a aquesta campanya, Endesa et torna aquest import en la primera o segona factura de la tarifa Tempo Cap de setmana.

Imagen

Com puc veure a la meva factura quant he consumit en hores Tempo?

La factura tindrà un apartat específic en què es podrà veure el consum de cadascun dels períodes.

Imagen

I si després em vull canviar a una altra tarifa?

Si et canvies a una altra tarifa 2.0DHA amb discriminació horària, (antigament anomenada Nocturna), no cal que facis cap canvi en el comptador ni té cap cost, tant si és amb Endesa com amb una altra companyia. Si vols canviar a una altra tarifa sense discriminació horària (2.0A) o Supervall (2.0DHS), hauràs d'abonar els drets de connexió. En aquest cas, Endesa no els bonifica, atès que queden fora d'aquesta campanya. De totes maneres, quan provis aquesta tarifa no voldràs canviar-te, perquè en notaràs el benefici.

 

Imagen
A dalt