Tempo Sempre Guanyes

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Tempo Sempre Guanyes

> Quins avantatges tinc amb la Tarifa Tempo Siempre Ganas? > Què són les hores Tempo? > Quant s'acostuma a consumir en aquestes hores? > Què passa si no arribo a consumir més del 50% en les hores Tempo? > El meu comptador no és digital, puc contractar la Tarifa Tempo Siempre Ganas? > En cas que fos necessari, quan vindran a canviar-me el comptador? > Com puc saber si la meva comptador és dels antics o és digital? > Com puc veure en la meva factura quant he consumit en hores Tempo? > I si després em vull canviar a una altra tarifa? > Quins avantatges tinc amb la tarifa Tempo Nocturna? > Quins avantatges tinc amb la tarifa Tempo Verda Supervall? > Costa molt recarregar el vehicle elèctric? > Quins avantatges tinc amb la tarifa Tempo Solar? > Si no disposo d'una instal•lació fotovoltaica, puc adquirir-la amb Endesa?

Quins avantatges tinc amb la Tarifa Tempo Siempre Ganas?

Amb la Tarifa Tempo Siempre Ganas, gaudiràs d'un 5% de descompte en el terme de potència i en el consum de la llum per sempre. Aquests descomptes, s'apliquen sobre els preus de referència d'Endesa.

Si la contractes conjuntament amb el gas o amb un servei de manteniment elèctric, t'oferim un 5% de descompte addicional durant 1 any en el terme de potència i en el terme d'energia.

A més, si consumeixes més de la meitat en hores Tempo, per cada 1% de més, tindràs un 1% de descompte extra en el terme d'energia. Aquest descompte es calcularà independentment per a cada factura i per sempre mentre et quedis a Endesa.

Així, per exemple, si en la teva última factura el 58% del consum el realitzes en horari Tempo, aquest 8% per sobre del 50% del consum total, es tradueix en un 8% de descompte addicional

 

Imagen

Què són les hores Tempo?

Les hores Tempo coincideixen amb el període horari de les hores vall.

PERÍODES HORARIS TARIFA TEMPO SIEMPRE GANAS.

periodos horarios

Imagen

Quant s'acostuma a consumir en aquestes hores?

Normalment en una llar mitjana, la meitat del consum elèctric es realitza durant les hores Tempo. De manera que és possible que ja estiguis consumint més del 50% en aquestes hores i que puguis aconseguir un % de descompte addicional sense fer cap canvi en el teu estil de vida.

Però a més a més, amb unes petites accions per desplaçar el teu consum a aquestes hores, és possible que et beneficiïs de descomptes més alts en la totalitat del consum.

A continuació et donem uns petits consells que et poden ser útils:

 

Imagen

Què passa si no arribo a consumir més del 50% en les hores Tempo?

Doncs no passa res, ja que podràs beneficiar-te sempre d'un 5% en la teva factura, i no hi ha cap penalització per no superar el 50% del consum en hores Tempo.

Imagen

El meu comptador no és digital, puc contractar la Tarifa Tempo Siempre Ganas?

Sí, sense cap problema. Per poder contractar la Tarifa Tempo Siempre Ganas no és necessari disposar d'un comptador intel•ligent integrat en el sistema, encara que si el tens també la pots contractar.

Sí que és necessari, però, tenir una tarifa d'accés 2.0DHA. Si no la tens nosaltres ens encarreguem dels tràmits necessaris per adaptar la teva situació.

S'ha de tenir en compte que per llei és obligatori canviar el comptador a un de digital, i si encara no te l'han canviat, el canviaran pròximament (el termini és fins al 31 de desembre de 2018, però no sabem la planificació de la teva companyia distribuïdora).

Si et posem el nou comptador de Telegestió, el canvi té un cost associat de 9,04 €+ impostos. Endesa s'encarregarà de tota la instal•lació i assumeix aquest cost, de manera que no hauràs de pagar res.

Imagen

En cas que fos necessari, quan vindran a canviar-me el comptador?

Si el comptador és antic, un operari anirà al teu domicili/negoci en una o dues setmanes per posar el nou comptador, o segons el model, a reprogramar-lo. En cas de canvi, l'operari t'avisarà perquè ha de tallar la llum uns minuts (5 aprox.) mentre retira el comptador i instal•la el nou. Si el comptador és dels nous (de telegestió) i ja està connectat, el canvi es fa a distància i no hi anirà ningú a fer cap canvi. El canvi es farà en una o dues setmanes.

 

Imagen

Com puc saber si la meva comptador és dels antics o és digital?

Si el comptador era dels antics veuràs que ara hi ha un altre aparell més modern, amb pantalla digital. Si el comptador ja era digital veuràs que a la pantalla apareixen diversos dades que van canviant. T'has de fixar en el codi que apareix: si apareix 1.18.1 i després 1.18.2 és que ja tens activa la tarifa de dos períodes horaris. El codi 1.18.1 correspon a la lectura de les hores punta i el codi 1.18.2 a la de les hores vall. En alguna distribuïdora és possible que aparegui 1.18.3 en lloc d'1.18.2 per al consum vall, però l'important és que només apareguin dos codis 1.18.0.

 

Imagen

Com puc veure en la meva factura quant he consumit en hores Tempo?

A l'apartat de lectures t'apareixerà indicat el consum per trams horaris. A més a més, veuràs un gràfic que et mostrarà la proporció del consum en hores Tempo sobre el total del consum.

En les línies de la factura veuràs una de descompte quan consumeixis més del 50% en horari Tempo.

 

Imagen

I si després em vull canviar a una altra tarifa?

Si et canvies a una altra tarifa 2.0DHA amb discriminació horària, (antigament anomenada Nocturna), no cal que facis cap canvi en el comptador ni té cap cost, tant si és amb Endesa com amb una altra companyia. Si vols canviar a una altra tarifa sense discriminació horària (2.0A) o Supervall (2.0DHS), hauràs d'abonar els drets de connexió. En aquest cas, Endesa no els bonifica, atès que queden fora d'aquesta campanya. De totes maneres, quan provis aquesta tarifa no voldràs canviar-te, perquè en notaràs el benefici.

 

Imagen

Quins avantatges tinc amb la tarifa Tempo Nocturna?

La tarifa Tempo Nocturna està pensada per a tu, que ets a casa, sobretot durant la nit, i és durant l’horari nocturn quan més energia consumeixes. Aquesta tarifa t’ajuda a estalviar fins a l’últim minut. Amb la tarifa Tempo Nocturna gaudiràs d’un 5 % de descompte en el terme de potència i en el consum de llum per sempre. Aquests descomptes, s’apliquen sobre els preus de referència d’Endesa.
 

Imagen

Quins avantatges tinc amb la tarifa Tempo Verda Supervall?

Amb la tarifa Tempo Verda Supervall gaudiràs d’un 5 % de descompte en el terme de potència i en el consum de llum per sempre. Aquests descomptes, s’apliquen sobre els preus de referència d’Endesa.

Si la contractes conjuntament amb el gas o amb un servei de manteniment elèctric, t’oferim un 5 % de descompte addicional durant 1 any en el terme de potència i en el terme d'energia.

A més, és una tarifa respectuosa amb el medi ambient. La quantitat d’energia que consumeixes es genera amb fonts renovables i de cogeneració d’alta eficiència.

Imagen

Costa molt recarregar el vehicle elèctric?

Amb aquesta tarifa augmentaràs l’estalvi en recarregar qualsevol vehicle elèctric durant les hores supervall (entre la 01:00 h i les 07:00 h). D’aquesta manera el tindràs preparat per fer-lo servir al matí.

Imagen

Quins avantatges tinc amb la tarifa Tempo Solar?

Amb la tarifa Tempo Solar sempre tindràs garantit un descompte en les hores Tempo.

Aquesta tarifa està pensada per a subministraments amb plaques solars fotovoltaiques, de manera que tindràs un preu millor en les hores en què no t'ajuda el sol.

Imagen

Si no disposo d'una instal•lació fotovoltaica, puc adquirir-la amb Endesa?

Endesa s'encarrega de tot. Gaudiràs d'un servei integral fins a la posada en marxa de la teva instal•lació, incloent-hi els tràmits administratius necessaris per a la legalització de la instal•lació i per a la gestió de subvencions, quan n'hi hagi.

A més, tindràs un disseny d'instal•lació a mida d'allò que necessitis, amb emmagatzematge en els casos en què milloris l'estalvi econòmic, la qual cosa et possibilitarà un estalvi en la factura energètica amb aquesta tarifa que s'adapta a les teves noves necessitats de consum. Alhora, comptaràs amb un servei en línia per a monitoratge de la producció.

Vegeu web o telèfon.

Imagen
A dalt