Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Tempo Happy

Canvia't a la Tarifa Tempo Happy i tria quan consumir llum gratis.

Per primera vegada tu decideixes les hores en què no pagues pel teu consum de llum!
 • Tria 2 hores consecutives al dia durant tots els dies de la setmana.

 • O el dia de la setmana que prefereixis.

 • 2% dte. el primer any en el consum per activar l'e-factura.

En la resta d'hores, tindràs un preu estable sense sorpreses.

CONTRACTARservicio Veure condicions
 • Estalvi

  Tot el que consumeixes en les teves hores o dia happy et sortirà gratis.

 • Personalitzada

  Tu tries les hores que vols en funció del que més et convingui.

 • Flexible

  Pots modificar el dia o les hores seleccionats quan vulguis.

 • Sense permanència

  Sense compromís de permanència, si no et convenç pots canviar-te quan vulguis.

Experiència multicanal:
Experiència multicanal:

Podràs consultar els teus consums i fer tots els canvis que vulguis a través de la teva zona privada a Mi Endesa o en l'app d'Endesa clients. A més, rebràs assessorament personalitzat a la teva àrea de client.

Quins avantatges tinc amb la tarifa Tempo Happy?

Amb Tempo Happy pots triar les hores o el dia en què la llum que consumeixis et surti gratis.

I què passa amb la resta d'hores, el preu és més car?

La resta d'hores tens un preu fix per kWh, que és el mateix que el de les altres tarifes d'Endesa en Mercat Lliure.

M'interessa canviar-me a Happy? pagaré menys?

Happy és una tarifa que s'adapta a les teves necessitats i als teus hàbits de consum. Tots concentrem la major part del nostre consum elèctric en determinades hores del dia (quan som a casa); per això, si tries aquestes hores com a hores Happy, tot el que consumeixis en aquest interval de temps et sortirà gratis.

I fent-ho podràs pagar menys en les teves factures de llum.

Quines hores Happy es recomanen?

Depèn dels teus hàbits de consum, però segons Xarxa Elèctrica Espanyola, les hores de més consum a Espanya són entre les 21:00 i les 23:00. Pensa quan utilitzes més l'electricitat i tria les teves hores Happy i, si després de contractar-les hi ha altres hores en les quals consumeixis més, no hi ha cap problema: t'indicarem quiness són i podràs canviar-les.

Puc canviar les meves hores Happy?

Podràs canviar les teves hores o dia escollit les vegades que vulguis, però es farà efectiu una única vegada per cada període de facturació. És a dir, s'aplicarà l'últim que hagis seleccionat abans que es procedeixi a realitzar la factura.

Però he de canviar els meus hàbits de consum?

No, pots continuar amb els teus hàbits, ja que en poder triar les hores o dia que vulguis, és la Tarifa Tempo Happy la que s'adapta a la teva manera de consumir. I és així com pots sumar petits estalvis i pagar menys en la teva factura de llum.

I com es pot saber el que es consumeix per hores?

Actualment, amb els nous comptadors telegestionats, pots tenir accés als teus consums per hores a l'àrea Mi Endesa, saber com consumeixes i identificar les hores Happy que més et compensin.

Com puc canviar les meves hores o dia Happy?

A l'àrea privada Mi Endesa, dins d'endesaclientes.com o mitjançant la nostra aplicació podràs saber quin consum fas i, si ho vols, canviar les teves hores o dia Happy.

Què he de fer per contractar la Tarifa Tempo Happy?

Nosaltres ens ocupem de tot. Siguis un client nou o no, ens encarreguem de l'activació del teu contracte, sense talls ni imprevistos.

Si ja sóc client d'Endesa i em canvio de tarifa de llum, afecta la resta de contractes que tingui d'altres productes?

No, el canvi a la Tarifa Tempo Happy, no afecta la resta de contractes que tinguis amb nosaltres. Per exemple, si tens un descompte en el gas, es manté en fer el canvi.

Qui pot contractar la tarifa Happy?

La Tarifa Tempo Happy és vàlida per a subministraments amb potència contractada fins a 15 kW i amb tarifes d'accés 2.0DHA o 2.1DHA. Si no disposes de discriminació horària (DHA), no et preocupis, nosaltres ens encarreguem de fer totes les gestions necessàries.

I em cobraran per passar-me a DHA (nocturna)?

Passar-se a una tarifa amb discriminació horària té uns costos associats als drets de contractació, 9,04 € + IVA si la potència està normalitzada. Promocionalment, contractant la tarifa Happy, aquest import es retornarà sempre que no s'ampliï la potència.

I si el meu comptador no està telegestionat?

No passa res, per a la facturació s’utilitzarà la corba estàndard de Red Eléctrica Española, que representa la mitjana de tots els subministraments del país. És temporal, fins que t'activin la telegestió i la corba de càrrega. Actualment, el 80% dels comptadors ja estan telegestionats i el 2018 ho estaran tots.

Aquesta tarifa té permanència?

No té permanència, per la qual cosa si no et convenç pots canviar-la quan vulguis.

Si tinc un comptador telegestionat, puc mantenir la facturació bimestral?

La facturació de la Tarifa Tempo Happy serà sempre mensual, no hi ha opció de canviar-la a bimestral.

Es poden triar les dues hores al dia que vulgui?

No, han de ser sempre dues hores consecutives.

No tinc comptador telegestionat, quines hores em convenen?

Si no tens un comptador telegestionat, la recomanació de les hores o el dia és tenir en compte la corba de càrrega horària estàndard de Xarxa Elèctrica Espanyola. En aquest cas, les hores a triar a l'hivern serien de 20:00 a 22:00 i a l'estiu de 21:00 a 23:00.

Si ja tinc una tarifa nocturna, m'interessa canviar-me a la happy?

Si ja tens una tarifa nocturna o amb discriminació horària i saps com optimitzar-la, possiblement no t'interessarà canviar-te a la Tarifa Tempo Happy. En qualsevol cas sempre pots provar-la sense compromís, ja que no té permanència.

He de pagar per normalitzar la potència?

No, normalitzar la potència té uns costos associats als drets de contractació, però promocionalment, aquest import es retornarà sempre que no s'ampliï la potència i només es normalitzi.

Si gairebé tot el meu consum és en hores Happy, es pot disparar l'ICP?

Sí, és possible que l'ICP salti per una sobrecàrrega de potència. Per això, i per evitar aquesta situació, és recomanable que no s'engeguin gaires electrodomèstics alhora i es deixi passar una mica de temps entre l'ús d'un i un altre, sobretot entre els que necessiten més potència: el rentaplats, la rentadora o el forn.

Oferta vàlida per als clients amb tarifa d’accés 2.1 DHA.

Si el subministrament té actualment una altra tarifa d’accés, des d’Endesa podem gestionar el canvi en el moment de la contractació.

A dalt