Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Canvia't a la Tarifa Tempo Happy i tria quan consumir llum gratis.

Per primera vegada tu decideixes les hores en què no pagues pel teu consum de llum!
 • Tria 2 hores consecutives al dia durant tots els dies de la setmana.

 • O el dia de la setmana que prefereixis.

 • 2% dte. el primer any en el consum per activar l'e-factura.

En la resta d'hores, tindràs un preu estable sense sorpreses.

CONTRACTARservicio Veure condicions
 • Estalvi

  Tot el que consumeixes en les teves hores o dia happy et sortirà gratis.

 • Personalitzada

  Tu tries les hores que vols en funció del que més et convingui.

 • Flexible

  Pots modificar el dia o les hores seleccionats quan vulguis.

 • Sense permanència

  Sense compromís de permanència, si no et convenç pots canviar-te quan vulguis.

Experiència multicanal:
Experiència multicanal:

Podràs consultar els teus consums i fer tots els canvis que vulguis a través de la teva zona privada a Mi Endesa o en l'app d'Endesa clients. A més, rebràs assessorament personalitzat a la teva àrea de client.

Quins avantatges tinc amb la tarifa Tempo Happy?

Amb Tempo Happy pots triar les hores o el dia en què la llum que consumeixis et surti de franc.

I què passa amb la resta d'hores, el preu és més car?

Per a la resta d'hores tens un preu fix per kWh, que és el mateix que el de les altres tarifes d'Endesa en el mercat lliure.

M'interessa canviar-me a Happy? Pagaré menys?

Happy és una tarifa que s'adapta a les teves necessitats i als teus hàbits de consum. Tots nosaltres concentrem la major part del nostre consum elèctric en determinades hores del dia (quan som a casa); per això, si tries aquestes hores com a hores Happy, tot el que consumeixis durant aquest interval et sortirà de franc.

I fent això podràs pagar menys en les factures de la llum.

Quins requisits té la tarifa Tempo Happy?

 • Potencia contratada hasta 15 kW en baja tensión.
 • Tarifa de acceso 2.0DHA ó 2.1DHA. Si ahora no tienes la tarifa de acceso 2.0DHA ó 2.1DHA no te preocupes, nosotros nos encargamos de gestionar el cambio.
 • Equipo de medida de telegestión con consumo horario.

Què he de fer per contractar la Tarifa Tempo Happy?

Nosaltres ens encarreguem de fer totes les gestions, tu no t'has de preocupar de res. Tampoc no hauràs de trucar a la teva companyia anterior per donar de baixa el contracte elèctric amb ells.

El meu comptador no és digital, puc contractar la tarifa Tempo Happy?

Per facturar la tarifa Tempo Happy cal que tinguis un equip de mesura de telegestió amb consum horari, ja que informa del consum que has fet cada hora i podem deixar-te a 0 € les dues hores o el dia que hagis triat.

Abans del 2019 tindràs l'equip de mesura actualitzat.

Mentrestant, pots contractar qualsevol de les nostres altres tarifes que no necessiten el consum hora a hora, com ara la Tempo Sempre Guanyes, Tempo Nocturna, One… i més endavant, quan ja tinguis l'equip actualitzat, canviar a Happy.

Si no saps si el teu equip de mesura és de telegestió amb consum horari, ens pots trucar i t'ho direm, encara que ara tinguis el contracte amb una altra companyia.

Què és un equip de mesura de telegestió amb consum horari?

L' equip de mesura és el comptador, el qual mesura el consum elèctric que fas.

Des de fa uns anys, s'estan instal•lant aquests equips de mesura de telegestió, la qual cosa significa que es poden mesurar i actuar-hi a distància, no cal que vingui un lector a casa com abans. Amb això es redueixen els errors, ja no cal que li obris la porta al lector, ja no cal fer estimacions de consum…

Aquests nous equips de mesura tenen la capacitat de mesurar el consum que fas hora a hora (consum horari), de manera que tens molta més informació de com consumeixes (quins dies, a quines hores), i això ens permet dissenyar ofertes com aquesta, adaptades a les teves necessitats i no com abans, que t'havies d'adaptar tu a la tarifa.

Segons la normativa oficial, tots els comptadors per a subministraments de fins a 15 kW hauran de ser d'aquest tipus abans del 2019. Si el teu comptador encara no està actualitzat, te l'actualitzaran molt aviat.

Quines són les hores Happy recomanades?

Pensa quines són les hores en què més consumeixes a casa (o el dia en què més consumeixes) i tria-les. Si t'equivoques, no passa res, pots canviar la teva elecció quan vulguis.

Com a referència pensa que, segons Red Eléctrica de España, les hores de major consum d’un subministrament mitjà espanyol es concentren entre les 20:00 i les 22:00 en horari d’hivern, i entre les 21:00 i les 23:00 en horari d’estiu.

Puc canviar les meves hores Happy?

Podràs canviar les hores o el dia que hagis triat tantes vegades com vulguis, però el canvi es farà efectiu una sola vegada per cada període de facturació. És a dir, s'aplicarà el darrer que hagis seleccionat abans que procedim a emetre la teva factura.

Es poden triar les dues hores al dia que vulgui?

Sí, però sempre han de ser dues hores consecutives.

I com es pot saber el que consumeixes per hores?

Pots consultar el teu consum per hores a l'àrea "La meva Endesa" i així saber com consumeixes i identificar les hores Happy que més t'interessin.

Quan rebis la factura, també veuràs un gràfic amb el teu consum mitjà les 24 h del dia o els 7 dies de la setmana, on podràs comprovar si has encertat en la teva elecció o canviar-la si t'interessa més una altra.

Com puc canviar les hores o el dia Happy?

La millor manera és entrant a l'àrea privada de "La meva Endesa" al web endesaclientes.com o a la nostra app, on podràs veure el teu consum i canviar les hores o el dia Happy, si ho desitges.

En qualsevol cas, també ho pots fer a través dels nostres serveis d'atenció al client.

Però, hauré de canviar la meva forma de consumir o els meus hàbits?

No cal que canviïs els teus hàbits de consum en absolut, és la tarifa Tempo Happy la que s'adapta a tu i no tu qui s'adapta a la tarifa.

Amb la Happy no t'has de preocupar de res, només beneficiar-te dels estalvis que t'ofereix.

Si gairebé tot el meu consum el faig en les hores Happy, es pot disparar l'ICP?

Sí, com en qualsevol altra circumstància, si poses molts aparells alhora i superes la potència contractada, pot saltar l'ICP.

Per evitar aquesta situació, és recomanable que no engeguis tots els aparells alhora i que deixis passar uns minuts entre activar-ne un i el següent, ja que el moment d'encendre'ls és quan necessiten més potència.

Si ja soc client d'Endesa i em canvio de tarifa de llum, això afectarà la resta de contractes que tingui d'altres productes?

No, si et canvies a la tarifa Tempo Happy, la resta de contractes que tinguis amb nosaltres no es veuran afectats pel canvi. Per exemple, si tens un descompte en el gas, es mantindrà en fer el canvi.

I em cobren per passar a 2.0DHA o 2.1DHA?

En el cas que calgui canviar la tarifa d'accés a 2.0DHA o 2.1DHA tindràs uns costos associats (drets de contractació).

Actualment et retornem aquests costos. No es retornaran si estàs fent una ampliació de potència (més enllà d'una normalització)..

Aquesta tarifa té permanència?

No té permanència, i per això, si no et convenç, pots tornar-la a canviar quan vulguis.

Si ja tinc una tarifa nocturna, com la One o la Tempo Nocturna, m’interessa canviar-me a la Happy?

Depèn de la teva forma de consumir.

Si tens un consum molt concentrat en poques hores, pots pagar menys amb la Happy. Si has de consumir durant moltes hores en el període vall (per exemple, perquè tens acumuladors de tarifa nocturna), potser les tarifes nocturnes són més recomanables.

En qualsevol cas, pots provar la tarifa Tempo Happy i, com que no hi ha permanència, podràs tornar a la nocturna sempre que vulguis.

Cada quant rebré la meva factura?

Si tens factura en paper, la rebràs cada dos mesos.

Si tens factura electrònica, la rebràs cada mes en cas que ja disposis de comptador amb telegestió, i cada dos mesos en cas contrari.

Nota: En cas que la facturació sigui per maxímetre (subministraments no interrompibles, com ara els ascensors), la facturació serà sempre mensual.

Oferta vàlida per als clients amb tarifa d’accés 2.1 DHA.

Si el subministrament té actualment una altra tarifa d’accés, des d’Endesa podem gestionar el canvi en el moment de la contractació.

A dalt