Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

OKGas Escalfador

OKGas Escalfador

Mantén la teva instal·lació i el teu equipament de gas sempre correctes.

Contractar

50% descompte el primer any per contractar online

4,17 €/mes (IVA inclòs) 8,35 €

Revisió i reparació de la instal·lació de gas i de l'escalfador

 • Revisions cada dos anys.

 • Reparacions il·limitades.

 • Cost de la IPO (Inspecció Periòdica Obligatòria) de la instal·lació de gas inclòs en el preu.

CONTRACTARservicio Veure condicions

OKGas Escalfador inclou els següents serveis:

 • Revisió

  La revisió de la condició òptima de la teva instal·lació i del teu equipament.

 • Telèfon gratuït

  900 85 86 85
  Una atenció 24 hores 365 dies.

 • Reparacions

  En menys de 3 hores.

 • Desplaçament

  Desplaçament i 3 hores de mà d’obra de cada reparació inclosos.

Què és OKGas Escalfador?

OKGas Escalfador és el servei de manteniment i reparacions d'instal·lacions de gas i escalfador d’Endesa.

Què inclou OKGas Escalfador?

El servei inclou una revisió cada dos anys de la teva instal·lació de gas i escalfador, per preveure possibles avaries que puguin augmentar el teu consum d'energia. OKGas Escalfador manté la instal·lació segura, allarga la vida de l'equipament i redueix les avaries a 1/3 de l'habitual, de manera que optimitza el consum de gas i, per tant, l'import de la factura.

Sempre que tinguis cap avaria, pots posar-te en contacte amb el servei tècnic d’OKGas Escalfador i un tècnic visitarà casa teva en menys de 3 hores per reparar l'avaria (el desplaçament i les 3 primeres hores de mà d’obra són gratis). Els clients d’OKGas Escalfador tenen un telèfon gratuït per sol·licitar l’assistència, operatiu 24 hores 365 dies l'any: 900 85 86 85. El nombre de reparacions és il·limitat.

OKGas Escalfador permet complir amb la normativa vigente en matèria d'instal·lacions de gas (R.D. 919/2006) i d'instal·lacions tèrmiques a edificis (R.D. 1027/2007) que requereix per llei dur a terme una revisió biennal de la instal·lació i de l'equipament de gas. A més, el servei OKGas Escalfador inclou el cost de la Inspecció Periòdica Obligatòria de la instal·lació de gas de compliment obligat cada 5 anys, sempre i quan també tinguis contractat el gas amb Endesa Energía.

Per què m'interessa contractar OKGas Escalfador?

Altres serveis només cobreixen la caldera i no la instal·lació de gas, o només cobreixen el manteniment i les reparacions no. OKGas Escalfador s'encarrega de tot.

OKGas Escalfador cobreix el cost de la Inspecció Periòdica Obligatòria, valorat en aproximadament 60 €.

Pots pagar OKGas Escalfador en còmodes terminis a la factura del gas i amb un 50% de descompte durant el primer any.

Comptes amb un professional de la Xarxa d’Endesa, avalat per rigorosos controls de qualitat, que repararà les avaries que es produeixin, i amb flexibilitat per organitzar la visita. A més, el nombre de reparacions és il·limitat.

Evita qualsevol cost per desplaçament i per les 3 primeres hores de mà d’obra de cada intervenció (peces a càrrec del client, en cas que calgui una reparació de la instal·lació de gas o de l’escalfador). En circumstàncies excepcionals, en què el temps de reparació supera les 3 hores, ens comprometem a lliurar un pressupost previ gratuït.

Què fa necessària la revisió de la instal·lació del gas de casa teva cada dos anys?

Les revisions a la instal·lació prevenen, principalment, les possibles fuites de gas que poden afectar la seguretat dels habitants de l'habitatge i, a més, poden comportar un increment del consum d'energia i de l'import de les factures.

En què consisteix la revisió es que es fa cada dos anys?

Són visites preventives per comprovar l'estat, la seguretat i el funcionament correcte de la instal·lació de gas i de l'escalfador, d'acord amb la normativa legal i tècnica.

La visita tècnica inclou:

 • Una revisió de tots els elements de la instal·lació (claus, subjeccions, canonades, broquets, ventilació, ...).
 • Ajusts necessaris per garantir la seguretat de la instal·lació i per reduir al màxim el consum de gas, les avaries o els errors futurs de l’equipament.
 • Una comprovació de la estanquitat de la instal·lació de gas.
 • Una comprovació i ajust del funcionament de l’equipament.
 • Una anàlisi de combustió i lliurament del resultat.
 • La Inspecció Periòdica Obligatòria de la instal·lació de gas.
 • La revisió obligatòria pel RITE.

Quines son les avaries més comunes de l'escalfador?

 • S'apaga i s'encén només mentre està funcionant.
 • La flama és petita i de color groc.
 • Funciona correctament durant uns minuts i després s'apaga i no s'encén.
 • No escalfa correctament l'aigua.
 • Quan està funcionant presenta fuites d'aigua petites.

Com supervisa Endesa la qualitat del servei?

Es duu a terme un control exhaustiu del compliment de criteris de qualitat, així com dels terminis d'atenció establerts. A més, també es fan trucades aleatòries sobre les operacions realitzades i enquestes de satisfacció, en les quals els clients habitualment atorguen valoracions excel·lents que superen els 8 punts sobre 10.

Quina durada té el descompte d’OKGas Escalfador?

El descompte del 50% (en contractar en línia) sobre la quota del servei té una durada d'un any a partir de la data d'inici del contracte.

Quina durada té el contracte d’OKGas Escalfador?

La durada del contracte és d'un any i es prorroga automàticament de forma anual. No obstant això, tant el client com Endesa podran resoldre el contracte mitjançant una comunicació escrita amb una antelació mínima d'un mes a la data de venciment.

Com puc contractar el servei?

Contractar OKGas Escalfador és molt senzill. Un cop hagis emplenat el formulari de contractació, el contracte entrarà en vigor de manera gairebé immediata. En cas que la contractació s'hagi realitzat conjunta amb el subministrament de gas, el contracte del servei OKGas Escalfador no estarà actiu fins que no estigui activat el contracte del subministrament de gas després de l'acceptació per part de la companyia distribuïdora (termini aproximat inferior a 1 mes).

Com es factura el servei OKGas Escalfador?

Si també tens contractat el subministrament de gas a Endesa Energia, el servei OKGas Escalfador es facturarà dins de la factura de gas, de forma mensual o bimestral, segons el cicle de facturació.

Quin servei OK és millor per a mi?

 • OKLlum Assist: tria’l si tens un contracte de llum al teu habitatge i desitges un servei de reparacions i manetes per a la teva instal·lació elèctrica a més de reparacions dels teus electrodomèstics i de l'escalfador elèctric.
 • OKLlum Confort: tria’l si tens un contracte de llum al teu habitatge i desitges un servei de manteniment, reparacions i manetes per a la instal·lació elèctrica i aire condicionat, a més de reparacions dels teus electrodomèstics i de l'escalfador elèctric.
 • OKGas: tria’l si tens caldera al teu habitatge i desitges un servei de manteniment i reparacions de la instal·lació del gas, de la caldera i del circuit de calefacció.
 • OKGas Escalfador: tria’l si tens escalfador al teu habitatge i desitges un un servei de manteniment i reparacions de la instal·lació del gas i de l'escalfador.

Contractar ara OKGas Escalfador

Si contractes ara OKGas Escalfador podràs estalviar-te en tu tarifa

Contractar
A dalt

Condicions generals

Amb la subscripció d'aquest nou contracte implicarà l’acceptació de l’inici del servei contractat durant el període de desistiment.