Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

OKLlum Assist

50% descompte el primer any per contractar online

2,53 €/mes (IVA inclòs) 5,05 €

Reparació d’instal·lacions elèctriques, electrodomèstics i termo elèctric. Inclou servei de manetes: treballs elèctrics de substitució i instal·lació

 • Reparacions il·limitades de la instal·lació elèctrica de l’habitatge.

 • Una reparació d’electrodomèstic de gamma blanca l’any.

 • Una reparació de termo elèctric l’any.

 • Dos serveis de manetes elèctric l’any (canvi d’endolls, instal·lació de llums…) de tres hores cadascun.

CONTRACTARservicio Veure condicions

OKLlum Assist inclou els següents serveis:

 • Telèfon gratuït

  900 85 86 85
  Atenció 24 hores 365 dies.

 • Reparacions urgents

  (visita del tècnic en menys de 3 hores) i no urgents.

 • Desplaçament

  Desplaçament i 3 hores de mà d’obra de cada reparació inclosos.

Què és OKLlum Assist?

OKLlum Assist és el servei de reparacions i manetes elèctric d'Endesa per al teu habitatge.

Què inclou OKLlum Assist?

Sempre que tinguis qualsevol avaria, pots posar-te en contacte amb el servei tècnic d’OKLlum Assist i un emergency electrician visitarà la teva llar en menys de 3 hores si l'avaria és urgent, o en un màxim de 48 hores laborals si l'avaria no és urgent en tots dos casos, el desplaçament i les 3 primeres hores de mà d'obra són gratuïtes. Els clients d’OKLlum Assist disposen d'un telèfon gratuït per sol·licitar l'assistència, operatiu 24 hores 365 dies de l'any: 900 85 86 85.

El nombre de reparacions de la instal·lació elèctrica és il·limitat. A més, anualment, OKLlum Assist inclou una reparació de l’escalfador elèctric, una reparació d'un electrodomèstic de gamma blanca (rentadora, assecadora, frigorífic, congelador, rentavaixella, campana, forn, vitroceràmica o cuina elèctrica) i dos serveis de manetes elèctric de tres hores cadascun: treballs elèctrics d'instal·lació (llums, aplics en paret i sostre, halògens en falsos sostres d'escaiola) i substitució (interruptors, endolls, timbres, lluminàries, bombetes, halògens...).

Quines són les avaries més comunes?

Les avaries més comunes són les relacionades amb el quadre elèctric, els interruptors de la llum i els endolls.

Si et quedes sense llum a casa, o sense corrent a l'endoll del frigorífic, i no és una incidència de la distribuïdora, un tècnic d'OKLlum Assist vindrà a casa teva en menys de 3 hores.

Per què m’interessa contractar OKLlum Assist?

OKLlum Assist inclou reparacions de la instal·lació elèctrica del teu habitatge, dels teus electrodomèstics de gamma blanca i de l’escalfador elèctric, així com serveis de manetes elèctric per a petites instal·lacions i substitucions.

Pots pagar OKLlum Assist en còmodes terminis a la factura de la llum i amb un 50% de descompte durant el primer any.

Disposes d'un professional de la Xarxa d'Endesa, a qui avalen rigorosos controls de qualitat, que repararà les avaries que es produeixin, a més de flexibilitat per acordar la visita.

Evita qualsevol cost per desplaçament i per les 3 primeres hores de mà d'obra de cada avaria (peces a càrrec del client, en cas que calgui una reparació). En circumstàncies excepcionals, en què el temps de reparació ultrapassi les 3 hores, ens comprometem a lliurar prèviament un pressupost gratuït.

Com supervisa Endesa la qualitat del servei?

Es duu a terme un control exhaustiu del compliment de criteris de qualitat, així com dels terminis d'atenció establerts. A més, també es fan trucades aleatòries sobre les operacions realitzades i enquestes de satisfacció, en les quals els clients habitualment atorguen valoracions excel·lents que superen els 8 punts sobre 10.

Quina durada té el descompte d’OKLlum Assist?

El descompte del 50% (en contractar en línia) sobre la quota del servei té una durada d'un any a partir de la data d'inici del contracte.

Quina durada té el contracte d’OKLlum Assist?

La durada del contracte és d'un any i es prorroga automàticament de forma anual. No obstant això, tant el client com Endesa podran resoldre el contracte mitjançant una comunicació escrita amb una antelació mínima d'un mes a la data de venciment.

Com puc contractar el servei?

Contractar OKLlum Assist és molt senzill. Un cop hagis emplenat el formulari de contractació, el contracte entrarà en vigor de manera gairebé immediata. En cas que la contractació s'hagi realitzat conjunta amb el subministrament elèctric, el contracte del servei OKLlum Assist no estarà actiu fins que no estigui activat el contracte del subministrament de llum després de l'acceptació per part de la companyia distribuïdora (termini aproximat inferior a 1 mes).

Com es factura el servei OKLlum Assist?

Si també tens contractat el subministrament elèctric a Endesa Energia, el servei OKLlum Assist es facturarà dins de la factura de llum, de forma mensual o bimestral, segons el cicle de facturació.

Quin servei OK és millor per a mi?

 • OKLlum Assist: tria’l si tens un contracte de llum al teu habitatge i desitges un servei de reparacions i manetes per a la teva instal·lació elèctrica a més de reparacions dels teus electrodomèstics i de l'escalfador elèctric.
 • OKLlum Confort: tria’l si tens un contracte de llum al teu habitatge i desitges un servei de manteniment, reparacions i manetes per a la instal·lació elèctrica i aire condicionat, a més de reparacions dels teus electrodomèstics i de l'escalfador elèctric.
 • OKGas: tria’l si tens caldera al teu habitatge i desitges un servei de manteniment i reparacions de la instal·lació del gas, de la caldera i del circuit de calefacció.
 • OKGas Escalfador: tria’l si tens escalfador al teu habitatge i desitges un un servei de manteniment i reparacions de la instal·lació del gas i de l'escalfador.

Contractar ara OKLlum Assist

Si contractes ara OKLlum Assist podràs estalviar-te en tu tarifa

Contractar
A dalt

Condicions generals

Amb la subscripció d'aquest nou contracte implicarà l’acceptació de l’inici del servei contractat durant el període de desistiment.