Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

OKLlum Assist

Mantén la teva instal•lació i el teu equipament elèctric sempre correctes.

50% de descuento
Reparació i servei manetes per a la teva instal·lació i equipament elèctric
 • Reparacions il•limitades de la instal•lació elèctrica.

 • Una reparació d’electrodomèstic de gamma blanca l’any.

 • Dos serveis manetes elèctric l'any (canvis d'endolls, instal·lacions de làmpades...) de dues hores cadascun.

CONTRACTARservicio Veure condicions

El servei inclou:

 • Telèfon gratuït

  Un telèfon gratuït.
  900 85 86 85
  Una atenció 24 hores 365 dies

 • Reparacions urgents

  Reparacions urgents
  (visita del tècnic en menys de 3 hores) i no urgents

 • Desplazamiento

  Desplaçament i 3 hores de mà d’obra de cada reparació inclosos

Què és OKLlum Assist?

OKLuz Assist és el servei de reparacions i assistències elèctriques d’Endesa.

Què inclou OKLlum Assist?

Sempre que tinguis una avaria, et pots posar en contacte amb el servei tècnic d'OKLlum Assist i un tècnic vindrà a casa teva en menys de 3 hores per reparar-la (el desplaçament i les 3 primeres hores de mà d'obra són de franc) o en 48 hores, si no és urgent. Els clients d'OKLlum Assist disposen d'un telèfon gratuït per sol·licitar l'assistència, operatiu les 24 hores dels 365 dies de l'any: 900 85 86 85.

El nombre de reparacions de la instal·lació elèctrica és il·limitat. A més, un cop l'any, OKLlum Assist inclou una reparació d'un electrodomèstic de gamma blanca (rentadora, assecadora, frigorífic, congelador, rentavaixelles, campana, forn, vitroceràmica o cuina elèctrica) i dos serveis de manetes elèctric (instal·lació de: làmpades, aplics en paret i sostre, halogens en sostres falsos de guix / substitució de: interruptors, endolls, timbres, lluminàries-bombetes, halogens...-) de dues hores cada un.

Quines són les avaries més comunes?

Les avaries més comunes són les relacionades amb el quadre elèctric, els interruptors de la llum i els endolls.

Si et quedes sense llum a casa, o sense corrent a l'endoll del frigorífic, i no és una incidència de la distribuïdora, un tècnic d'OKLlum Assist vindrà a casa teva en menys de 3 hores.

Per què m’interessa contractar OKLlum Assist?

OKLlum Assist inclou reparacions de la instal·lació elèctrica de casa teva i dels seus electrodomèstics de gamma blanca, així com serveis de manetes elèctric per a petites instal·lacions i substitucions.

Pots pagar OKLlum Assist en còmodes terminis a la factura de la llum i amb un 50% de descompte durant el primer any.

Comptes amb un professional de la Xarxa d’Endesa, avalat per rigorosos controls de qualitat, que repararà les avaries que es produeixin, i amb flexibilitat per organitzar la visita.

Evita qualsevol cost per desplaçament i per les 3 primeres hores de mà d’obra de cada avaria (peces a càrrec del client, en cas que calgui una reparació). En circumstàncies excepcionals, en què el temps de reparació supera les 3 hores, ens comprometem a lliurar un pressupost previ gratuït.

Quin servei OK és millor per a mi?

 • OKGas: tria aquesta opció si tens una caldera i vols un un servei de manteniment i reparacions de la instal·lació de gas de casa teva i de l’escalfador.
 • OKGas Escalfador: tria aquesta opció si tens un escalfador i vols un servei de manteniment i reparacions de la instal·lació de gas de casa teva i de l’escalfador.
 • OKLlum Assist: tria aquesta opció si tens un contracte de la llum a casa teva i vols un servei de reparacions i assistències elèctriques de la teva instal·lació i dels teus electrodomèstics de gamma blanca.

A dalt