Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

OKLlum Confort

OKLlum Confort

Reparacions sense límit per al teu aire condicionat i la teva instal·lació elèctrica. Atenció les 24 hores.

Contractar

50% descompte el primer any per contractar online

4,50 €/mes (IVA inclòs) 8,99 €

Manteniment de l'aire condicionat del teu habitatge i reparacions elèctriques 24 hores

 • Diagnòstic inicial i revisions anuals de l'aire condicionat.

 • Reparacions il·limitades de la instal·lació elèctrica i de l’aire condicionat.

 • Una reparació d'electrodomèstic de gamma blanca i de termo elèctric a l'any.

 • Dos serveis de manetes elèctric a l'any (canvis d'endolls, instal·lacions de llums…) de tres hores cadascun.

CONTRACTARservicio Veure condicions

OKLlum Confort inclou els següents serveis:

 • Telèfon gratuït

  900 85 86 85
  Atenció 24 hores 365 dies.

 • Reparacions urgents

  (visita del tècnic en menys de 3 hores) i no urgents.

 • Desplaçament

  Desplaçament i 3 hores de mà d'obra de cada reparació inclosos.

Què és OKLlum Confort?

OKLlum Confort és el servei d'Endesa de manteniment de l'aire condicionat i de reparacions 24 hores de la instal·lació elèctrica i de l'aire condicionat del teu habitatge.

Què inclou OKllum Confort?

El servei inclou una revisió anual de l'aire condicionat del teu habitatge, per anticipar-se a possibles avaries que puguin augmentar el teu consum d'energia. OKLlum Confort allarga la vida de l'equipament i redueix les avaries a 1/3 de l'habitual, optimitzant així el consum elèctric i, amb això, l'import de la teva factura.

Sempre que tinguis qualsevol avaria, pots posar-te en contacte amb el servei tècnic d'OKLlum Confort i un electricista d'urgència visitarà la teva llar en menys de 3 hores si l'avaria és urgent, o en un màxim de 48 hores laborals si l'avaria no és urgent —en tots dos casos, el desplaçament i les 3 primeres hores de mà d'obra són gratuïtes. Els clients d'OKLlum Confort disposen d'un telèfon gratuït per sol·licitar l'assistència, operatiu 24 hores 365 dies de l'any: 900 85 86 85.

El nombre de reparacions de la instal·lació elèctrica i de l'aire condicionat és il·limitat. A més, anualment, OKLlum Confort inclou una reparació del termo elèctric, una reparació d'un electrodomèstic de gamma blanca (rentadora, assecadora, frigorífic, congelador, rentavaixella, campana, forn, vitroceràmica o cuina elèctrica) i dos serveis de manetes elèctric de tres hores cadascun: treballs elèctrics d'instal·lació (llums, aplics en paret i sostre, halògens en falsos sostres d'escaiola) i substitució (interruptors, endolls, timbres, lluminàries, bombetes, halògens...).

En què consisteixen les revisions anuals?

Són visites de caràcter preventiu per comprovar l'estat, la seguretat i el correcte funcionament de l'aire condicionat de la teva llar, d'acord amb allò que estableix la normativa legal i tècnica. Durant la visita tècnica es duu a terme:

 • Verificació del correcte funcionament de l'equip de l'aire condicionat, d'acord als requisits establerts pel RITE, i tasques bàsiques de manteniment de les unitats interiors i exteriors (sempre que siguin accessibles).
 • Ajustaments necessaris per garantir la seguretat de l'equipament i reduir al màxim el consum elèctric i les avaries.

Per què m'interessa contractar OKLlum Confort?

Altres serveis només cobreixen el manteniment o les reparacions de l’aire condicionat. OKLlum Confort s'ocupa de tot.

OKLlum Confort inclou reparacions de la instal·lació elèctrica, de l'aire condicionat, dels electrodomèstics de gamma blanca i de l'escalfador elèctric de la teva llar, així com serveis de manetes elèctric per a petites instal·lacions i substitucions.

Pots pagar OKLlum Confort en còmodes quotes a la factura de la llum i amb un 50% de descompte durant el primer any. Disposes d'un professional de la Xarxa d'Endesa, a qui avalen rigorosos controls de qualitat, que repararà les avaries que es produeixin, a més de flexibilitat per acordar la visita.

Evita qualsevol cost de desplaçament i de les 3 primeres hores de mà d'obra de cada avaria (peces a càrrec del client, en cas que calgui una reparació). En circumstàncies excepcionals, en què el temps de reparació ultrapassi les 3 hores, ens comprometem a lliurar prèviament un pressupost gratuït.

Com supervisa Endesa la qualitat del servei?

Es duu a terme un control exhaustiu del compliment de criteris de qualitat, com també dels terminis d'atenció establerts. A més, també es fan trucades aleatòries sobre les operacions realitzades i enquestes de satisfacció, en les quals els clients habitualment atorguen valoracions excel·lents que superen els 8 punts sobre 10.

Quina durada té el descompte d’OKLlum Confort?

El descompte del 50% (en contractar en línia) sobre la quota del servei té una durada d'un any a partir de la data d'inici del contracte.

Quina durada té el contracte d’OKLlum Confort?

La durada del contracte és d'un any i es prorroga automàticament de forma anual. No obstant això, tant el client com Endesa podran resoldre el contracte mitjançant una comunicació escrita amb una antelació mínima d'un mes a la data de venciment.

Com puc contractar el servei?

Contractar OKLlum Confort és molt senzill. Un cop hagis emplenat el formulari de contractació, el contracte entrarà en vigor de manera gairebé immediata. En cas que la contractació s'hagi realitzat conjunta amb el subministrament elèctric, el contracte del servei OKLlum Confort no estarà actiu fins que no estigui activat el contracte del subministrament de llum després de l'acceptació per part de la companyia distribuïdora (termini aproximat inferior a 1 mes).

Com es factura el servei OKLlum Confort?

Si també tens contractat el subministrament elèctric a Endesa Energia, el servei OKLlum Confort es facturarà dins de la factura de llum, de forma mensual o bimestral, segons el cicle de facturació.

Quin servei OK és millor per a mi?

 • OKLlum Assist: tria’l si tens un contracte de llum al teu habitatge i desitges un servei de reparacions i manetes per a la teva instal·lació elèctrica a més de reparacions dels teus electrodomèstics i de l'escalfador elèctric.
 • OKLlum Confort: tria’l si tens un contracte de llum al teu habitatge i desitges un servei de manteniment, reparacions i manetes per a la instal·lació elèctrica i aire condicionat, a més de reparacions dels teus electrodomèstics i de l'escalfador elèctric.
 • OKGas: tria’l si tens caldera al teu habitatge i desitges un servei de manteniment i reparacions de la instal·lació del gas, de la caldera i del circuit de calefacció.
 • OKGas Escalfador: tria’l si tens escalfador al teu habitatge i desitges un un servei de manteniment i reparacions de la instal·lació del gas i de l'escalfador.

Contractar ara OKLlum Confort

Si contractes ara OKLlum Confort podràs estalviar-te en tu tarifa

Contractar
A dalt

Condicions generals

Amb la subscripció d'aquest nou contracte implicarà l’acceptació de l’inici del servei contractat durant el període de desistiment.