Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

One Gas + OKGas Escalfador

One Gas + OKGas Escalfador

Una tarifa combinada pensada per a tu. Gas i manteniment per mantenir la teva instal·lació i el teu equipament en perfecte estat.

Contractar

El gas al millor preu en línia d'Endesa

 • One Gas preu al terme variable: 0,058500 €/ kWh.

 • OKGas ara amb un 50% de descompte (4,17 €/mes primer any en contractar online) 8,34 €/mes.

CONTRACTARservicio Veure condicions

One Gas OK Gas Calentador

Manteniment de la instal·lació de gas i el circuit de calefacció.

 • Diagnòstic inicial, revisions biennal i reparacions il·limitades.

 • Reparacions urgents en menys de 3 hores.

 • Desplaçament i 3 hores de mà d'obra per a cada reparació sense cap cost.

 • Telèfon gratuït, atenció 24 hores 365 dies.

 • Cost de la IPO inclòs si tens el gas contractat amb Endesa.

 • 50% de descompte per contractar en línia el primer any: 4,17 €/mes.

Què és OKGas Escalfador?

OKGas Escalfador és el servei de manteniment i reparacions d'instal·lacions de gas i escalfador d’Endesa.

Què inclou OKGas Escalfador?

El servei inclou una revisió cada dos anys de la teva instal·lació de gas i escalfador, per preveure possibles avaries que puguin augmentar el teu consum d'energia. OKGas Escalfador manté la instal·lació segura, allarga la vida de l'equipament i redueix les avaries a 1/3 de l'habitual, de manera que optimitza el consum de gas i, per tant, l'import de la factura.

Sempre que tinguis cap avaria, pots posar-te en contacte amb el servei tècnic d’OKGas Escalfador i un tècnic visitarà casa teva en menys de 3 hores per reparar l'avaria (el desplaçament i les 3 primeres hores de mà d’obra són gratis). Els clients d’OKGas Escalfador tenen un telèfon gratuït per sol·licitar l’assistència, operatiu 24 hores 365 dies l'any: 900 85 86 85. El nombre de reparacions és il·limitat.

OKGas Escalfador permet complir amb la normativa vigente en matèria d'instal·lacions de gas (R.D. 919/2006) i d'instal·lacions tèrmiques a edificis (R.D. 1027/2007) que requereix per llei dur a terme una revisió biennal de la instal·lació i de l'equipament de gas. A més, el servei OKGas Escalfador inclou el cost de la Inspecció Periòdica Obligatòria de la instal·lació de gas de compliment obligat cada 5 anys, sempre i quan també tinguis contractat el gas amb Endesa Energía.

Per què m'interessa contractar OKGas Escalfador?

Altres serveis només cobreixen la caldera i no la instal·lació de gas, o només cobreixen el manteniment i les reparacions no. OKGas Escalfador s'encarrega de tot.

OKGas Escalfador cobreix el cost de la Inspecció Periòdica Obligatòria, valorat en aproximadament 60 €.

Pots pagar OKGas Escalfador en còmodes terminis a la factura del gas i amb un 50% de descompte durant el primer any.

Comptes amb un professional de la Xarxa d’Endesa, avalat per rigorosos controls de qualitat, que repararà les avaries que es produeixin, i amb flexibilitat per organitzar la visita. A més, el nombre de reparacions és il·limitat.

Evita qualsevol cost per desplaçament i per les 3 primeres hores de mà d’obra de cada intervenció (peces a càrrec del client, en cas que calgui una reparació de la instal·lació de gas o de l’escalfador). En circumstàncies excepcionals, en què el temps de reparació supera les 3 hores, ens comprometem a lliurar un pressupost previ gratuït.

Què fa necessària la revisió de la instal·lació del gas de casa teva cada dos anys?

Les revisions a la instal·lació prevenen, principalment, les possibles fuites de gas que poden afectar la seguretat dels habitants de l'habitatge i, a més, poden comportar un increment del consum d'energia i de l'import de les factures.

En què consisteix la revisió es que es fa cada dos anys?

Són visites preventives per comprovar l'estat, la seguretat i el funcionament correcte de la instal·lació de gas i de l'escalfador, d'acord amb la normativa legal i tècnica.

La visita tècnica inclou:

 • Una revisió de tots els elements de la instal·lació (claus, subjeccions, canonades, broquets, ventilació, ...).
 • Ajusts necessaris per garantir la seguretat de la instal·lació i per reduir al màxim el consum de gas, les avaries o els errors futurs de l’equipament.
 • Una comprovació de la estanquitat de la instal·lació de gas.
 • Una comprovació i ajust del funcionament de l’equipament.
 • Una anàlisi de combustió i lliurament del resultat.
 • La Inspecció Periòdica Obligatòria de la instal·lació de gas.
 • La revisió obligatòria pel RITE.

Què és la tarifa One Gas?

Amb la tarifa One Gas d'Endesa tindràs un preu fix i gestionaràs tot el que necessitis per Internet. Podràs gaudir sempre d'un preu competitiu, no només durant el primer any. T'oferim el millor preu en línia d'Endesa.

 • One Gas és una tarifa 100 % en línia amb la qual faràs totes les gestions de manera ràpida i senzilla les 24 hores del dia en la secció Àrea client, que trobaràs a l'Oficina Online, o baixant la nostra aplicació per a mòbil.
 • Pots contractar només el que necessitis, sense l'obligació de contractar un servei addicional, però amb la possibilitat de contractar-lo si ho vols.
 • No tens compromís de permanència.
 • Rebràs al correu electrònic un missatge amb la data i l'enllaç amb el qual podràs accedir a la factura electrònica quan estigui disponible.
 • Amb una contractació fàcil i senzilla, sense costos ni interrupcions en el subministrament.
 • Una tarifa per a TOTS els clients, nous i actuals.

Quins avantatges tinc amb la tarifa One?

 • Gaudiràs del millor preu en línia d'Endesa.
 • Podràs fer totes les teves gestions 100% en línia.
 • No tens permanència.

La tarifa One Gas és vàlida per als subministraments amb tarifa d'accés 3.1 o 3.2.

 

Com evoluciona el preu del meu contracte de la tarifa One Gas?

El preu del contracte referit a la tarifa One es podrà actualitzar el l’1 de gener després de la contractació amb el valor de l'IPC real (últim índex de preus al consum interanual general publicat oficialment en el moment de l'actualització), així com per les variacions dels components regulats actuals que siguin d'aplicació als subministraments de llum i gas, i amb els possibles canvis nous que es puguin aprovar per normativa.

Si hi hagués modificacions tant a l'alça com a la baixa en el preu del teu contracte, es traslladaran al client. Aquest tipus de modificacions està regulat i és totalment aliè al control d'Endesa, i s'aplicarà per igual a tot el territori nacional i a totes les companyies.

A més, és possible que es revisi el preu passat un any a partir de la contractació. Això passaria el mes d'abril o d'octubre de cada any. Si hi hagués canvis, te'ls comunicaríem amb un mes d'antelació. Recorda que pots resoldre el contracte, contractar una altra tarifa d'Endesa o de qualsevol altra companyia sempre que ho vulguis.

 

Quant dura el contracte amb la tarifa One Gas?

La tarifa One Gas no té compromís de permanència: et pots donar de baixa quan vulguis i sense cap penalització. Tanmateix, el contracte de la tarifa One Gas té una durada d'un any, que es renova automàticament.

 

Què puc contractar amb la tarifa One Gas?

Podràs combinar la tarifa One Gas amb altres productes o serveis segons les teves necessitats. Si t'interessa veure els serveis que oferim, els pots consultar en els enllaços següents:

 

 

Contractar ara One Gas + OkGas escalfador

Si contractes ara One Gas + OKGas Escalfador podràs estalviar-te en tu tarifa

Contractar
A dalt

Condicions generals

Amb la subscripció d'aquest nou contracte implicarà l’acceptació de l’inici del subministrament contractat durant el període de desistiment.