Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
"Tria el teu perfil "
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

One Luz + OKLuz Assist

Llum i reparacions elèctriques per a la teva llar

Contracta ara la llum amb el millor preu en línia d'Endesa, a més de reparacions elèctriques amb un 50% de descompte el primer any

 • Preu de l'energia: 0,119893 €/kWh
 • Preu del servei OKLlum Assist: 2,49€/mes primer any.
CONTRACTARservicio Veure condicions

Millor oferta de llum i reparacions elèctriques si es contracta en línia. T'expliquem els avantatges.

Millor oferta de llum i reparacions elèctriques si es contracta en línia. T'expliquem els avantatges.

 • Llum

  Gestions 100% en línia, podràs consultar les factures, contractes i altres gestions tant a la web com a l'App.

 • REPARACIONS ELÈCTRIQUES

  Reparacions il·limitades de la instal·lació elèctrica i una reparació d'electrodomèstic de gamma blanca l'any.

  Reparacions urgents en menys de 3 hores, amb desplaçament i 3 hores de mà d'obra de cada reparació inclosos. A més, dos serveis de manetes elèctric l'any (canvis d'endolls, instal·lacions de làmpades…) de 2 hores cadascun.

  Telèfon gratuït. Atenció 24 hores 365 dies.

  50% de descompte el primer any: cost del servei 2,49€/mes.

 

Què és la tarifa One?

La tarifa One Endesa és una nova manera d'entendre el teu contracte d'energia, en què tindràs un únic preu per a tota l'energia que consumeixis i un únic preu per a la potència. Podràs fer tot el que necessitis per d'Internet. Podràs gaudir sempre d'un preu competitiu, i no només durant el primer any. T'oferim el millor preu en línia d'Endesa.

 • One és una tarifa 100 % en línia amb la qual podràs fer totes les gestions de manera ràpida i senzilla les 24 hores del dia a la secció Àrea client, que trobaràs a l'Oficina Online, o baixant la nostra aplicació per a mòbil.
 • Pots contractar només el que necessitis, sense l'obligació de contractar un servei addicional, però amb la possibilitat de contractar-lo si ho vols.
 • No tens compromís de permanència.
 • Rebràs al correu electrònic un missatge amb la data i l'enllaç amb el qual podràs accedir a la factura electrònica quan estigui disponible.
 • Amb una contractació fàcil i senzilla, sense costos ni interrupcions en el subministrament.
 • Una tarifa per a TOTS els clients, nous i actuals.

Quins avantatges tinc amb la tarifa One?

 • Gaudiràs del millor preu en línia d'Endesa.
 • Podràs fer totes les teves gestions 100% en línia.
 • No tens permanència.

La tarifa One és vàlida per als subministraments amb tarifa d'accés 2.0DHA o 2.1DHA, que també s'anomenen "tarifes amb discriminació horària".

 

Què és OKLlum Assist?

OKLuz Assist és el servei de reparacions i assistències elèctriques d’Endesa.

Què inclou OKLlum Assist?

Sempre que tinguis una avaria, et pots posar en contacte amb el servei tècnic d'OKLlum Assist i un tècnic vindrà a casa teva en menys de 3 hores per reparar-la (el desplaçament i les 3 primeres hores de mà d'obra són de franc) o en 48 hores, si no és urgent. Els clients d'OKLlum Assist disposen d'un telèfon gratuït per sol·licitar l'assistència, operatiu les 24 hores dels 365 dies de l'any: 900 85 86 85.

El nombre de reparacions de la instal·lació elèctrica és il·limitat. A més, un cop l'any, OKLlum Assist inclou una reparació d'un electrodomèstic de gamma blanca (rentadora, assecadora, frigorífic, congelador, rentavaixelles, campana, forn, vitroceràmica o cuina elèctrica) i dos serveis de manetes elèctric (instal·lació de: làmpades, aplics en paret i sostre, halogens en sostres falsos de guix / substitució de: interruptors, endolls, timbres, lluminàries-bombetes, halogens...-) de dues hores cada un.

Quines són les avaries més comunes?

Les avaries més comunes són les relacionades amb el quadre elèctric, els interruptors de la llum i els endolls.

Si et quedes sense llum a casa, o sense corrent a l'endoll del frigorífic, i no és una incidència de la distribuïdora, un tècnic d'OKLlum Assist vindrà a casa teva en menys de 3 hores.

Contractar ara One Luz + OKLuz Assist

Si contractes ara One Luz + OKLlum Assist podràs estalviar-te en tu tarifa

Contractar
A dalt

Condicions generals