Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Drets ARCO

Drets ARCO

Els drets ARCO (Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició) garanteixen el control de les dades personals dels usuaris i imposen una sèrie d'obligacions que un tercer ha de respectar.
 
Què inclouen els drets ARCO?
 
  • Dret d'accés: el ciutadà té dret de dirigir-se al responsable del fitxer en què estan bolcades les seves dades, amb la finalitat de sol·licitar-li la següent informació:
 
  • Si les dades de caràcter personal estan sent objecte d'algun tractament.
  • La finalitat d'aquest tractament.
  • Informació sobre l'origen de les dades i les cessions realitzades o previstes de realitzar-se a tercers.
 
  • Dret de rectificació i cancel·lació: el titular de les dades pot sol·licitar al responsable del fitxer que rectifiqui les seves dades en cas que hi hagi alguna inexactitud, estiguin incompletes, siguin inadequades o excessives. A més, el titular pot sol·licitar que es cancel·lin les seves dades personals.
  • Dret d'oposició: el ciutadà pot oposar-se al fet que un tercer utilitzi les seves dades personals per a qualsevol tractament. Es tracta d'eina jurídica.
 
Per exercir els teus Drets ARCO, pots entrar a Mi Endesa i omplir una sol·licitud a través de la qual pots exercir qualsevol dels drets: Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició, contemplats a la LOPD, així com la sol·licitud de no recepció de publicitat ni comunicacions comercials, etc.
Tramitarem la teva sol·licitud i, una vegada estigui resolta, t'informarem sobre la seva resolució.
 
 
A dalt