Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Climatització

Climatització

Les parets, els terres i els sostres poden convertir un lloc en un gran magatzem energètic. Aquesta situació es produeix especialment als edificis
 
Et donem tota una sèrie de consells que et poden ajudar a estalviar en el consum energètic del teu negoci:
 • La instal·lació d'aparells d'aire condicionat amb bomba de calor permet produir calor a l'hivern i fred a l'estiu, amb una demanda d'energia mínima.

 • Els edificis ecològics o bioclimàtics són edificis sostenibles construïts amb materials naturals que s'abasteixen a sí mateixos amb energies renovables. El seu consum energètic és mínim. Tot seguit n'indiquem algunes de les característiques:
   aprofitar al màxim la llum solar i la calor diürna amb una correcta orientació i distribució. Una de les fórmules per aprofitar al màxim la llum solar és obrir grans finestrals a les parets i orientar les finestres de forma que a l'hivern captin tota l'escalfor possible. A l'estiu, la calor es pot reduir mitjançant porticons de fusta i tendals de lli.
  • La utilització de sistemes de ventilació subterranis o l'ús de cobertes verdes a les façanes són una alternativa per mantenir un clima fresc a l'oficina.
  • La utilització de materials d'alta conductivitat energètica permet un millor aprofitament de l'energia.
  • Aquest tipus d'edificis incrementen l'aïllament i aconsegueixen que el fred es distribueixi amb facilitat.
 
A dalt