Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Equips informàtics

Equips informàtics

Segons un estudi de la Unió Europea, els electrodomèstics en estat d'espera o stand by produeixen una despesa energètica de 7.000 milions d'euros anuals i generen 20 milions de tones d'emissions de CO².
 
 
Aquest estudi acredita que l'any 2005 els aparells en mode stand by van consumir 50 terawats-hora, que equival al consum energètic total de països com Grècia i Portugal.

Per tant, et recomanem que apaguis totalment tots els equips informàtics que tinguis al teu negoci, especialment durant el període de temps en què estigui tancat. D'aquesta manera, notaràs un estalvi important en la factura de la llum al cap de l'any.
 
Com a curiositat et podem explicar que un equip de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha desenvolupat un dispositiu anomenat ‘100% Off’. Es tracta d'una base d'endolls en la qual pots escollir quins aparells vols apagar totalment i quins es quedaran en mode d'espera o stand by. Gràcies a això, la despesa elèctrica dels aparells en ‘stand by’ es redueix a zero.
 
A dalt