Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Tinc contracte amb una Comercialitzadora de Referència i tinc instal·lat el comptador de Telegestió, m'afecta la nova normativa relacionada al PVPC?

Recorda que el fet de tenir instal·lat un comptador de Telegestió  no vol dir que el teu comptador es pugui llegir de forma remota. La Telegestió, que incorpora la telemesura entre les seves capacitats, s'anirà habilitant de forma gradual i estarà disponible per a tots els clients a finals del 2018.
La majoria dels clients de Comercialitzadora de Referència amb comptador de Telegestió, que a més tinguin habilitada la telemesura, començaran a rebre factures mensuals, amb lectures reals, a partir de febrer del 2014. Conèixer-ne més sobre la facturació mensual de PVPC.
 

< Com m'afecta la nova normativa en relació amb la tarifa PVPC, si tinc una potència contractada superior a 10 kW amb una comercialitzadora de Referència?

El producte de Mercat Lliure és més barat que el PVPC (antiga TUR)? >

A dalt