Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Ja tinc bo social, què he de fer?

Ja tinc bo social, què he de fer?

Encara que ja tinguis el bo social, has d'aportar la nova documentació requerida abans del 8 d'octubre de 2018.

Mentrestant, continuaràs gaudint del bo social com fins ara.

Si compleixes els requisits nous fixats pel Ministeri, se't concedirà el nou bo social. En cas contrari, se t'aplicarà la tarifa regulada (PVPC).

Una vegada que et concedeixi el Bo Social basant-se en els nous requisits, passaran 2 anys fins que hagis de renovar-lo.

Contingut actualitzat segons el Reial Decret-Llei 15/2018, de 5 d'octubre, de mesures urgents per a la transició energètica i la protecció dels consumidors.

Informació important per als beneficiaris de l'antic Bo Social (anterior a octubre de 2017)

Segons els últims canvis normatius publicats pel govern, t'informem el següent si NO has demanat la renovació abans del 8 d'octubre, 2018:

  • El teu subministrament es facturarà en PVPC sense descompte.
  • I si sol·licites la renovació entre el 8 d'octubre i el 31 de desembre de 2018 i finalment t'assignen el bo social, és possible que no es reflecteixi el descompte a les factures corresponents els mesos d'octubre, novembre i desembre, però se t'aplicarà retroactivament en les factures posteriors.

Contingut relacionat