Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Tenia el bo social com a pensionista, el puc mantenir?

Tenia el bo social com a pensionista, el puc mantenir?

Si no pertanys a una unitat familiar, pots mantenir el bo social. De tota manera, igualment hauràs de sol·licitar-lo perquè te'l concedeixin segons els requisits nous.

Si pertanys a una unitat familiar, tots els seus membres han de percebre la pensió mínima (per jubilació o per invalidesa permanent).

Contingut actualitzat segons el Reial Decret-Llei 15/2018, de 5 d'octubre, de mesures urgents per a la transició energètica i la protecció dels consumidors.

Informació important per als beneficiaris de l'antic Bo Social (anterior a octubre de 2017)

Segons els últims canvis normatius publicats pel govern, t'informem el següent si NO has demanat la renovació abans del 8 d'octubre, 2018:

  • El teu subministrament es facturarà en PVPC sense descompte.
  • I si sol·licites la renovació entre el 8 d'octubre i el 31 de desembre de 2018 i finalment t'assignen el bo social, és possible que no es reflecteixi el descompte a les factures corresponents els mesos d'octubre, novembre i desembre, però se t'aplicarà retroactivament en les factures posteriors.

Contingut relacionat