Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Resolucions legals sobre la potència

Pel que fa a la potència, amb data de l'1 de febrer del 2014 es van publicar l'Ordre IET/107/2014 i la Resolució de 31 de gener del 2014 en les quals s'estableixen respectivament els nous preus dels Peatges i PVPC (antiga TUR) que cal aplicar a l'electricitat a partir de l'1 de febrer del 2014.
 
Pel que fa a com afecta la pujada del terme de potència a la factura de la llum, segons les últimes tarifes regulades publicades pel Govern en la Resolució de 31 de gener del 2014, el terme de potència o terme fix augmenta un 17,9 %, però el terme d'energia o variable baixa un 6,9 % en relació amb l'última revisió (gener 2014). 
 
Això significa que la pujada no afectarà de la mateixa manera tots els habitatges o locals:
 
  • Les llars o locals amb un consum d'electricitat baix veuran incrementada la seva factura de la llum com a conseqüència de la pujada del terme de potència o terme fix.
  • Les llars o locals amb un consum d'electricitat més gran poden experimentar una rebaixa en la seva factura de la llum per la reducció del preu del terme d'energia o terme variable.
 

A dalt