Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Resolucions legals sobre la potència

Resolucions legals sobre la potència

Pel que fa a la potència, amb data de l'1 de febrer del 2014 es van publicar l'Ordre IET/107/2014 i la Resolució de 31 de gener del 2014 en les quals s'estableixen respectivament els nous preus dels Peatges i PVPC (antiga TUR) que cal aplicar a l'electricitat a partir de l'1 de febrer del 2014.
 
Pel que fa a com afecta la pujada del terme de potència a la factura de la llum, segons les últimes tarifes regulades publicades pel Govern en la Resolució de 31 de gener del 2014, el terme de potència o terme fix augmenta un 17,9 %, però el terme d'energia o variable baixa un 6,9 % en relació amb l'última revisió (gener 2014). 
 
Això significa que la pujada no afectarà de la mateixa manera tots els habitatges o locals:
 
  • Les llars o locals amb un consum d'electricitat baix veuran incrementada la seva factura de la llum com a conseqüència de la pujada del terme de potència o terme fix.
  • Les llars o locals amb un consum d'electricitat més gran poden experimentar una rebaixa en la seva factura de la llum per la reducció del preu del terme d'energia o terme variable.
 

Contenido relacionado (CA)