Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

  • Llars
  • Preguntes freqüents
  • A la carta que he rebut, m'informen que puc acordar amb la companyia Comercialitzadora una facturació mensual. Què he de fer?

A la carta que he rebut, m'informen que puc acordar amb la companyia Comercialitzadora una facturació mensual. Què he de fer?

A la carta que he rebut, m'informen que puc acordar amb la companyia Comercialitzadora una facturació mensual. Què he de fer?

Primer de tot, has de saber que rebre les factures cada 2 mesos (bimestral) a partir de lectures reals et permet comprovar i controlar el teu consum real, sense estar subjecte a estimacions.
La facturació mensual, per contra, es realitza intercalant lectures reals amb estimades. Les estimacions es fan a partir dels històrics de consum del client, i és molt possible que siguin exactes;  per això, qualsevol variació a l'alça o la baixa s'ha de regularitzar posteriorment.
A més a més, la facturació bimestral amb lectura real permet diferir el pagament dels consums un mes addicional.
No obstant això, t'informem que aquest servei –activació de nou de la facturació mensual– està disponible a partir del juliol del 2013 per als clients amb comptador de Telegestió que tinguin, a més a més, habilitada la telemesura als sistemes. Conèixer-ne més.
 

Contingut relacionat