Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Què és el servei OKLlum?

El servei OKLlum és un servei que inclou una revisió periòdica anual de la instal·lació elèctrica i un servei de reparacions sense límit d'assistència, amb desplaçament i les 3 de primeres hores de mà d'obra gratuïts. A més a més, inclou un diagnòstic inicial de la instal·lació elèctrica per identificar i avaluar el seu estat.
 
El servei de manteniment i reparació OKLlum té com a objecte salvaguardar la instal·lació elèctrica de les llars perquè estiguin sempre en les millors condicions.
 
Allarga la vida dels equips, manté les instal·lacions segures com el primer dia i redueix les avaries a 1/3 del que és habitual.
 
A més a més, si contractes la modalitat OKLlum AIRE, el servei també cobreix el manteniment anual dels equips d'aire condicionat, que consisteix en la neteja dels filtres de les unitats interiors de climatització i en la verificació del funcionament dels equips. En qualsevol cas, aquesta modalitat no inclou el manteniment de les unitats exteriors,ni les reparacions dels equips d'aire condicionat.

< Com supervisa Endesa Energía la qualitat del procés?

Quina durada té el descompte? >

A dalt