Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Què és l'energia verda?

Què és l'energia verda?

Endesa adquireix la quantitat equivalent d'energia que consumeixi el subministrament del client a centrals que generen a partir de fonts renovables i cogeneració d'alta eficiència.
Evidentment, no es pot garantir que l'energia que entra en el subministrament del client provingui d'origen renovable, ja que a la xarxa elèctrica es barreja l'energia de tots els orígens. Es garanteix que la mateixa quantitat d'energia que ha consumit el client s'ha generat mitjançant fonts renovables i de cogeneració d'alta eficiència.
Energies renovables: Hidràulica, eòlica, solar...
Cogeneració d'alta eficiència: Quan una indústria necessita consumir recursos per generar calor (per exemple, gas), aprofita aquests mateixos recursos per generar electricitat.
Per a la producció d'aquesta electricitat, s'utilitzen pocs recursos addicionals als recursos que igualment s'haguessin requerit per a la producció només de la calor.
 

Contingut relacionat