Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Quines dades s'utilitzen per generar aquesta informació?

Les dades procedeixen del conjunt de consums que rebem cada dia per emetre les factures d'electricitat dels nostres clients.

infoEnergía compara el consum elèctric del teu habitatge amb el d'habitatges de perfils de consum i d'hàbits similars a la teva àrea geogràfica. Per això, hem agrupat perfils a partir de criteris estadístics i geogràfics. A més, les dades també s'enriqueixen amb les dades que aporten els nostres clients en emplenar el perfil i els hàbits de consum dels seus habitatges a www.infoenergiaendesa.com. (https://www.infoenergiaendesa.com/cat/?promo=471)

Per mostrar dades comparatives en cadascun dels nivells d'agrupació geogràfica ens assegurem que, en qualsevol dels períodes de temps calculats i que es poden mostrar, la quantitat mínima de subministraments utilitzats en aquest càlcul garanteixi que es preserva l'anonimat. Hi ha agrupacions geogràfiques que no disposen de prou registres per mostrar dades comparatives; en aquests casos només mostrem el següent nivell d'agrupació geogràfica agregat.

Per "similar" s'entenen els subministraments que, per àrea geogràfica d'anàlisi (barri, municipi o província), presenten un patró de perfil i/o un nivell de consum semblant.