Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Se t'ha aplicat un recàrrec a la factura per absència de l'ICP

Se t'ha aplicat un recàrrec a la factura per absència de l'ICP

La instal·lació de l'interruptor de control de potència (ICP) és obligatòria en habitatges i locals amb potència contractada igual o inferior a 15 kW, segons el Reial decret 1454/2005 (enllaç a pdf). En el supòsit de no tenir aquesta instal·lació feta, la normativa preveu l'aplicació d'una penalització sobre la factura d'electricitat, tal com recull la disposició addicional segona de l'Ordre ITC/1559/2010. (enllaç a pdf).

L'Interruptor de Control de Potència (ICP) és un element de control de la potència màxima contractada amb la companyia elèctrica. El posa l'instal·lador en funció de la potència que es contracta i està segellat. Evita danys en la teva instal·lació en cas de sobrecàrrega. L'ICP salta automàticament i desconnecta la instal·lació quan la demanda de potència dels electrodomèstics connectats supera la potència contractada.
 
Si no tens l'ICP, sol·licita'l a la teva companyia Distribuïdora o parla amb un instal·lador autoritzat d'Endesa per regularitzar aquesta situació.
 

Contingut relacionat