Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Si no estàs d'acord amb el preu aplicat a la factura

Si no estàs d'acord amb el preu aplicat a la factura

Abans de posar una reclamació, t'aconsellem que revisis les clàusules de les condicions contractuals i l'apartat “Conegui millor el seu producte” de la teva factura, on s'inclouen certes modificacions i canvis, com les revisions de preus del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme.
 
A més a més, has de tenir en compte el següent:
 
  • Si estàs en Mercat Lliure es contracten unes condicions específiques. En alguns casos, aquestes condicions contemplen que el preu estigui subjecte a revisions periòdiques establertes pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, les quals surten publicades al BOE.
  • Si estàs acollit al PVPC (antiga TUR), el preu de la llum pot canviar cada hora, segons l'evolució del mercat elèctric; motiu pel qual mai no serà igual a les teves factures i no serà possible conèixer-lo amb antelació. És a dir, l'import de les teves factures dependrà d'altres factors addicionals al nivell de consum, com el clima o la demanda de l'energia.
  • Si has contractat el Preu Fix establert per les Comercialitzadores de Referència, aquest preu es mantindrà fix durant 12 mesos. Coneixes el preu per endavant però no tens un consum il·limitat, és a dir, l'import de la teva factura depèn del teu nivell de consum.
 

Contingut relacionat