Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Quines dades necessito per contractar online?

 
Vols contractar un producte de llum i gas a través del nostre canal online? Desitges conèixer la informació necessària per fer-ho? A continuació, t'informem de les dades que necessites per realitzar la contractació online.
  1. Les teves dades personals i les dades de contacte.
  2. Les dades de l'Administrador de Finques de la Comunitat de Propietaris (has d'adjuntar una còpia dels poders o bé una autorització escrita de la Comunitat de Propietaris autoritzant-te a representar-la).
  3. Dades del contracte de subministrament: En aquest apartat del formulari cal indicar:
  • Nom de la companyia Comercialitzadora actual.
  • Número de CUPS del contracte de subministrament.
  • La potència que necessites contractar. Si desitges contractar Discriminació Horària.
  • Has d'indicar la propietat del comptador i els punts de subministrament de la teva Comunitat (tots els punts de subministrament han de pertànyer a la mateixa comunitat i es donaran d'alta amb la tarifa que has seleccionat).

A dalt