Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Com puc consultar les meves factures electròniques arxivades al meu PC?

Per poder consultar les teves factures necessites un visor, que permet visualitzar-les com si les rebessis en paper. Aquest visor es pot descarregar des de la nostra Oficina Online, a la secció Sol·licitud de servei. Aquesta operació només s'ha de realitzar una vegada.
Quan el tinguis instal·lat, fes clic sobre el logotip del visor i selecciona la factura electrònica que vulguis veure. En seleccionar-la, automàticament visualitzes la teva factura.
Recorda que el visor només és necessari en el cas que vulguis consultar la teva factura amb validesa fiscal sense entrar a l'Oficina Online d'Endesa.
Si ets una empresa, et recordem que tens l'obligació fiscal de desar les teves factures electròniques amb validesa fiscal segons l'Ordre HAC/3134/2002 (BOE del 13 de desembre 2002).
 

A dalt