Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Per què ha pujat tant el preu de l'electricitat en els darrers 5 anys?

Des del 2005, la facturació elèctrica mitjana ha patit un increment del 71 %. Així, un client amb una factura de 59 &euro en aquell any, actualment paga 100 €, però els seus conceptes no han crescut per igual. Vegem com han evolucionat els diferents components:
 
Els components associats al subministrament d'energia, que inclouen tant el cost de l'energia com la seva distribució i entrega al consumidor final, han pujat un 12 % des del 2005, mentre que el cost de la vida ha incrementat un 24,3 % en aquest mateix període de temps.
 
Això no obstant, les pujades dels impostos i altres càrregues no directament relacionades amb el subministrament elèctric (com les subvencions a les energies renovables, el pagament del dèficit acumulat o els impostos inclosos en la factura de la llum) s'han incrementat en un 189 % des del 2005.
En resum:

A dalt