Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Què és una companyia Comercialitzadora?

 
Una companyia Comercialitzadora és aquella que compra l'energia a la Generadora, paga el preu del seu transport a la Distribuïdora i ven la llum al consumidor final.
Per tant, la teva Comercialitzadora és l'empresa amb la qual contractes la llum o el gas, l'empresa que et factura i qui t'atén per a qualsevol canvi, modificació i consulta sobre el contracte que vulguis fer.
El consumidor té dret a escollir lliurement la companyia Comercialitzadora que li subministra l'electricitat. El canvi de companyia Comercialitzadora (enllaç a FAQ: Canviar d'empresa Comercialitzadora) no suposa cap canvi en la teva instal·lació, ni interrupcions en el subministrament.
Per ajudar-te en la teva elecció, et facilitem els llistats que corresponen a les empreses Comercialitzadores de Mercat Lliure i les Comercialitzadores de Referència
  • Empreses Comercialitzadores en el Mercat Lliure
Pots contractar la llum o el gas amb una empresa Comercialitzadora a un preu lliurement pactat entre les parts. A continuació, et presentem un llistat de les empreses Comercialitzadores registrades a la Comissió Nacional de l'Energia (CNE).
Companyies Comercialitzadores Mercat Lliure Llum // Companyies Comercialitzadores Mercat Lliure Gas
Comercialitzadores de Referència (desplegable)
Les Comercialitzadores d'Últim Recurs passen a anomenar-se Comercialitzadores de Referència per oferir el Preu Voluntari per al Petit Consumidor (PVPC).
La Comercialitzadora de Referència també ofereix:
  • El Bo Social (enllaç a FAQ “Què és el bo social?”)
 
  •  La tarifa per a clients amb potència contractada superior a 10 kW, sense dret a PVPC (tarifa dissuasiva).
 
En el cas d'Endesa, la Comercialitzadora de Referència és Endesa Energía XXI.
A continuació, et mostrem un llistat amb les companyies Comercialitzadores de Referència que existeixen actualment:
Companyies Comercialitzadores Mercat Regulat Gas
 
Companyies Comercialitzadores Mercat Regulat Gas
 
 

A dalt