Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Puc arxivar les meves factures electròniques al meu PC?

Sí, tens dues formes d'arxivar les factures electròniques:
 
  • Sense validesa fiscal:
 
  • Arxiva la factura en format PDF. Això permet visualitzar-les com si fos una factura en paper.
  • En el llistat de factures de l'Oficina Online, fes clic sobre la data de la factura. S'obrirà una finestra on has de seleccionar l'opció ‘Desa’ i indicar on vols arxivar-la.
 
  • Amb validesa fiscal:
 
  • Pots arxivar les teves factures electròniques al teu PC amb validesa fiscal i consultar-les quan desitgis sense necessitat d'entrar a la nostra Oficina Online, a través d'un visor. Això permet visualitzar les factures com si les rebessis en paper.
  • En el llistat de factures de l'Oficina Online, fes clic sobre la icona ‘@’ que diferencia una e-factura de la resta. S'obrirà una finestra on has de seleccionar l'opció ‘Desa’ i indicar on vols arxivar-la.

Recorda que si no vols arxivar les factures, pots seguir consultant-les a la teva Oficina Online durant un període de 5 anys.
 
 

A dalt