Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Si actualment no treballo amb Endesa com a Administrador de Finques, puc registrar-me a l'Oficina Online d'Endesa i gestionar des d'allà les meves Comunitats de Propietaris?

Per poder registrar-te a l'Oficina Online has de donar-te d'alta com a “usuari professional autoritzat”. (Enllaç a FAQ: Què és un usuari professional autoritzat?)
Una vegada t'hagis donat d'alta com a “usuari professional autoritzat” (enllaç a FAQ: Què és un usuari professional autoritzat?), podràs gestionar des de l'Oficina Online, els subministraments de totes les Comunitats de Propietaris que representis. Podràs:
  • Accedir i consultar informació de tots els contractes energètics gestionats. Consultar els consums, les factures i el detall dels contractes amb possibilitat d'informació dels històrics.
  • Sol·licitar la contractació de subministraments (1) “comuns” de les Comunitats de Propietaris de qualsevol tarifa i potència. Afegir subministraments d'una Comunitat de Propietaris que ja estigui a la seva cartera o afegir-ne de noves (2).
  • Modificar dades dels contractes gestionats. Dades del titular, administratives o de cobrament.
  • Gestionar factures i pagaments des del codi d'Administrador de Finques. Donar d'alta i baixa comptes comercials amb posada al cobrament agrupada.
  • Introduir lectures de comptadors.
  • Accés a l'àrea d'Atenció al Client (enllaç a Contacta'ns). Per tramitar consultes, suggeriments o reclamacions.
  • I gaudir del servei de factura electrònica.
(1) Els Administradors de Finques nous només poden gestionar contractes en Mercat Lliure.
(2) Per incorporar noves Comunitats de Propietaris l'Administrador de Finques ha d'omplir el formulari d'""declaració responsable"" i enviar la documentació necessària.
 
 

A dalt