Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Què és el servei OKLlum Negocis?


OKLlum Negocis és un servei per a negocis que inclou la revisió periòdica anual de la instal·lació elèctrica i un servei de reparacions sense límit d'assistència, amb desplaçament i les 3 de primeres hores de mà d'obra gratuïts. A més a més, inclou un diagnòstic inicial de la instal·lació elèctrica per identificar i avaluar el seu estat.

El servei de manteniment i reparació OKLlum Negocis té com a objecte salvaguardar la instal·lació elèctrica del teu negoci perquè estigui sempre en les millors condicions.

Allarga la vida dels equips i manté les instal·lacions segures com el primer dia, reduint les avaries a 1/3 del que és habitual.

Inclou assistència informàtica remota, assessorament jurídic telefònic i ajuda legal, assessorament en gestoria administrativa i accés a una xarxa d'advocats i gestories.

Qui pot contractar el servei OKLlum Negocis? >

A dalt