Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Tinc contracte en una Comercialitzadora de Referència i m'han enviat una carta informant-me del canvi en la facturació mensual. Puc seguir rebent la meva factura cada 2 mesos?

En compliment del Reial decret 1718/2012 de 28 de desembre, tots els clients amb tarifa regulada i amb comptador de Telegestió instal·lat i el sistema de telemesura habilitat se'ls facturarà cada mes amb lectures reals.
 
Si desitges continuar amb la facturació bimestral (cada 2 mesos) pots escollir un dels nostres productes de Mercat Lliure. D'aquesta manera, a més de continuar amb la facturació cada dos mesos, s'eviten les variacions del PVPC (antiga TUR), i podràs gaudir d'interessants descomptes.
A www.endesaclientes.com, pots consultar les característiques de la Tarifa One, la primera tarifa 100 % online
 
Si vols veure informació altres tarifes d'Endesa, pots consultar el nostre Catàleg de Productes i anar al teu Punt de Servei més pròxim per a la seva contractació.
 

A dalt