Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Per què m'interessa contractar aquest servei?

Perquè altres serveis similars d'altres companyies només cobreixen les reparacions i no el manteniment. Endesa s'ocupa de tot.

Perquè pots pagar en còmodes quotes a la factura de la llum i amb un descompte del 50 % durant el primer any.

Perquè disposaràs d'un professional de la Xarxa d'Endesa i de rigorosos controls interns de qualitat, tant sobre la qualitat de les intervencions com sobre la satisfacció dels nostres Clients.

Perquè evita qualsevol cost de mà d'obra i desplaçament fins a 3 hores de mà d'obra (peces a càrrec del Client), en cas que sigui necessària una reparació. Nombre de reparacions il·limitat.

Perquè tens l'opció d'escollir la modalitat Aire, per tal que els teus equips d'aire condicionat estiguin en perfectes condicions i compleixin amb el RITE.

Perquè disposes del servei les 24 hores, els 365 dies de l'any.

Perquè tens flexibilitat a l'hora d'acordar la visita.

Perquè disposes d'un servei de remodelació de les instal·lacions amb pressupost previ gratuït i sense compromís.

En circumstàncies excepcionals, si el temps de reparació supera les 3 hores, ens comprometem a entregar un pressupost previ gratuït per a qualsevol reparació.

< Què és la Revisió Periòdica anual?

Com es factura el servei OKLlum Negocis? >

A dalt