Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Què és OKLuz Negocios?

OKLuz Negocios Asistencia és un servei per a negocis que inclou:
 
  • Reparacions urgents en electricitat, lampisteria, serralleria i cristalleria, 24 hores al dia, els 365 dies a l'any, amb 3 hores de mà d'obra i desplaçament gratuïts i un any de garantia.
  • Reparacions no urgents: amb assistència de professionals de la màxima confiança en menys de 24 h. Inclou desplaçament, pressupostos gratuïts i un any de garantia.
  • Assistència informàtica telefònica gratuïta o presencial a preu reduït.
  • Assessoria legal que inclou assessorament jurídic, fiscal i laboral personalitzat i professional per a la resolució de dubtes legals i gestions burocràtiques.
  • Assistència personal per a la tramitació de reserves, la gestoria administrativa de trànsit i gestió d'escriptures, hipoteques, últimes voluntats, etc.

El servei OKLuz Negocios Asistencia té com a objecte ajudar-te per tal que la teva instal·lació elèctrica estigui sempre OK.

A dalt