Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

He de renovar el bo social?

He de renovar el bo social?

L'octubre del 2017 es van modificar els requisits per beneficiar-se del bo social.

Les persones que tenien el bo social abans del mes d'octubre del 2017 l'hauran de renovar d'acord amb els requisits nous. Tenen de termini fins el 8 d'octubre de 2018 per acreditar que els compleixen. Fins a aquesta data, seguiran percebent el bo social amb les mateixes condicions d'abans. Si arribat el 8 d'octubre de 2018 no han pogut demostrar que compleixen els requisits nous, se'ls aplicarà la tarifa regulada (PVPC) sense descomptes.

El bo social té una durada de 2 anys un cop concedit. Passat aquest temps, caldrà demostrar que se segueixen complint les condicions necessàries per poder gaudir-ne.

Hi ha una excepció per a les famílies nombroses. Han de renovar el bo social quan el carnet de família nombrosa estigui a punt de caducar. En aquests casos, la comercialitzadora elèctrica de referència enviarà una carta 60 dies abans del venciment del bo social.

Contingut actualitzat segons el Reial Decret-Llei 15/2018, de 5 d'octubre, de mesures urgents per a la transició energètica i la protecció dels consumidors.

Informació important per als beneficiaris de l'antic Bo Social (anterior a octubre de 2017)

Segons els últims canvis normatius publicats pel govern, t'informem el següent si NO has demanat la renovació abans del 8 d'octubre, 2018:

  • El teu subministrament es facturarà en PVPC sense descompte.
  • I si sol·licites la renovació entre el 8 d'octubre i el 31 de desembre de 2018 i finalment t'assignen el bo social, és possible que no es reflecteixi el descompte a les factures corresponents els mesos d'octubre, novembre i desembre, però se t'aplicarà retroactivament en les factures posteriors.