Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Què és infoEnergia?

Què és infoEnergia?

InfoEnergia és un servei gratuït per a clients residencials amb contracte de la llum Endesa Energia i potència contractada de menys de 15 kW.

Amb aquest servei reps informació del teu consum i de l'eficiència dels teus electrodomèstics, així com alguns consells segons el teu perfil i hàbits per a que estalviïs en la teva factura. Podràs veure diferents comparatives entre períodes i el teu consum elèctric traduït a conceptes que entendràs fàcilment com, per exemple, quant de temps cada tipus de bombeta pot durar o quant et pots estalviar amb electrodomèstics eficients.

Quina és la diferència entre les dades de consum de la teva factura i les que proporciona infoEnergia?

Trobaràs la informació que reps a la teva factura de manera més àmplia i detallada. A més, podràs personalitzar-la al teu gust per incloure les dades que més t'interessin.

En la teva factura, veuràs un gràfic del teu consum a la part superior; els gràfics d'infoEnergia permeten, a més, consultar el teu consum i eficiència per mesos naturals.

Quines comparacions ofereix infoEnergia?

A la secció "El meu consum" dins de la teva Àrea Privada de Client podràs comparar el teu consum i eficiència energètica amb el de vivendes de característiques similars i amb el consum mitjà del teu barri, municipi i província, així com el teu propi consum en períodes anteriors.

Com accedir a infoEnergia?

Pots accedir a infoEnergia des de la teva Àrea Privada de Client o a través de l'avís de disponibilitat de la teva factura.