infoEnergia

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

Endesa - Llum, gas, persones

 • infoEnergia

infoEnergia

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

infoEnergia

Amb qui em compara infoEnergía?

Compara el consum del teu habitatge amb el d'habitatges amb consums similars al del teu habitatge al teu barri, municipi i província.
 
Les dades comparatives utilitzades són dades agregades d'habitatges amb consums similars al del teu habitatge en les zones geogràfiques esmentades, i compleixen criteris estadístics que permeten preservar l'anonimat.
 

Imagen

Quines dades s'utilitzen per generar aquesta informació?

Les dades procedeixen del conjunt de consums que rebem cada dia per emetre les factures d'electricitat dels nostres clients.

infoEnergía compara el consum elèctric del teu habitatge amb el d'habitatges de perfils de consum i d'hàbits similars a la teva àrea geogràfica. Per això, hem agrupat perfils a partir de criteris estadístics i geogràfics. A més, les dades també s'enriqueixen amb les dades que aporten els nostres clients en emplenar el perfil i els hàbits de consum dels seus habitatges a www.infoenergiaendesa.com. (https://www.infoenergiaendesa.com/cat/?promo=471)

Per mostrar dades comparatives en cadascun dels nivells d'agrupació geogràfica ens assegurem que, en qualsevol dels períodes de temps calculats i que es poden mostrar, la quantitat mínima de subministraments utilitzats en aquest càlcul garanteixi que es preserva l'anonimat. Hi ha agrupacions geogràfiques que no disposen de prou registres per mostrar dades comparatives; en aquests casos només mostrem el següent nivell d'agrupació geogràfica agregat.

Per "similar" s'entenen els subministraments que, per àrea geogràfica d'anàlisi (barri, municipi o província), presenten un patró de perfil i/o un nivell de consum semblant.

 

Imagen

Per què és important emplenar el perfil del meu habitatge?

És important que emplenis el perfil del teu habitatge perquè algunes de les funcionalitats i eines d'estalvi només es poden utilitzar si s'ha emplenat.

Aquestes funcionalitats i eines utilitzen les dades de perfil per poder executar els càlculs i comparatives necessàries; a més, a partir de les respostes aportades podrem oferir-te consells d'estalvi personalitzats i adaptats a casa teva.

 

Imagen

Per què no trobes tots els teus habitatges amb contracte de llum amb Endesa a la llista de subministraments elèctrics quan et vas registrar?

Si tens cap contracte de llum més amb nosaltres i no el trobes a la llista que et vam mostrar en registrar-te a infoEnergía, això es deu al fet que la tarifa contractada per a aquests habitatges no són de mercat lliure.

Per gaudir d'infoEnergía també en aquests habitatges, et convidem a contractar la següent tarifa: www.endesaone.com.

Imagen

Com es mesuren les estacions?

Les estacions es mesuren per mesos sencers:
 • Primavera: març-abril-maig
 • Estiu: juny-juliol-agost
 • Tardor: setembre-octubre-novembre
 • Hivern: desembre-gener-febrer

Imagen

Què signifiquen les agrupacions geogràfiques?

 • Barri: Conjunt d'habitatges propers al teu, classificats segons un criteri geogràfic objectiu. En principi es considera la unitat censal i, si no es disposa de prou dades estadístiques, el codi postal.
 • Municipi: Conjunt d'habitatges que pertanyen al teu municipi.
 • Província: Conjunt d'habitatges que pertanyen a la teva província.
 

Imagen

Què significa els que més consumeixen, els que menys consumeixen i el consum?

 • Els que més consumeixen: Representa el consum mitjà del conjunt d'habitatges que tenen un consum comprès dins del 20 % dels consums més elevats en el període i que pertanyen al teu patró de consum per àrea geogràfica: barri, municipi i província. 
 • Els que menys consumeixen: Representa el consum mitjà del conjunt d'habitatges que tenen un consum comprès dins del 20 % dels consums més baixos en el període i que pertanyen al teu patró de consum per àrea geogràfica: barri, municipi i província. S'eliminen del càlcul els consums nuls.
 • El consum mitjà: Consum mig d'habitatges que pertanyen a un patró de consum determinat per àrea geogràfica d'anàlisi: barri (codi censal – codi postal), municipi i província.
 

Imagen

Què he de fer si he oblidat la contrasenya?

A la capçalera de la pantalla d'accés al web sota les credencials per a entrar, trobaràs l'enllaç Oblidar contrasenya. Un cop introdueixis l'email amb el qual et vas donar d'alta, t'arribarà un email perquè restableixis la contrasenya.
 

Imagen

Què he de fer si vull donar-me de baixa del servei d'infoEnergía?

Al menú de "El meu perfil" trobaràs l'enllaç "donar-se de baixa". Un cop omplis les dades sol•licitades (motiu de la baixa), deixaràs de rebre la informació d'infoEnergía a la franja inferior de la factura i es bloquejarà l'accés al web.
 

Imagen

Com sol•licito un reinici d'usuari?

Has de trucar al telèfon que apareix a la secció "Contacte" i seleccionar l'opció "Gestions d'usuari". Un agent del Servei d'Atenció al Client et sol•licitarà les dades necessàries per identificar-te, tingues a mà el DNI i una de les teves factures.
 

Imagen
A dalt