Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Quina mena d'informació puc consultar en relació amb el meu consum?

Amb el nou mètode de facturació horària posem a la teva disposició un gràfic en què t’informem del consum que has fet i t’indiquem les hores més econòmiques i les més cares.

Aquest gràfic és totalment configurable, de manera que podràs veure l'evolució del consum per hores, per dies i, fins i tot, fer una comparativa mensual.

En el cas que ho desitgis, sempre podràs imprimir la pàgina amb les dades del consum en detall, enviar-la per correu electrònic o descarregar-te-la al teu ordinador.

Recorda que pots accedir a aquesta informació a la teva àrea privada Mi Endesa, a l’aplicació d'Endesa o des de la pàgina d'inici d'Endesa Clients, a l'apartat Resol en un minut.

 

< He d'estar registrat a Mi Endesa per poder consultar els meus consums?

Com puc planificar el meu consum mensual d'electricitat? >

A dalt