Gestions online

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
 • CAT
 • EN
 • ES

Endesa - Llum, gas, persones

 • Gestions online

Gestions online

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Gestions online

Què he de saber abans de modificar la potència contractada?

Modificar la potència té un cost:

 • Prop d'11 euros abaixar-la, sense importar quant la baixis. Arribarà a la factura posterior al canvi sota el concepte "drets de connexió".
 • Prop de 45 euros per cada kW que decideixis apujar-la. Arribarà a la factura posterior al canvi sota el concepte "drets d'extensió i d'accés".
 • Depenent de la distribuïdora, també et podria cobrar en concepte d'altres gestions o dipòsits.

En el següent contingut t'expliquem tot el que cal saber:

 
Si necessites modificar la potència de llum que tens contractada has de saber que:
 • Segons el RD 1955/2000, el consumidor podrà sol·licitar la baixada de potència només 1 vegada a l'any.
 • La instal·lació ha de complir la normativa vigent. És a dir, ha de disposar d'ICP (interruptor de Control de Potència) i complir les normes tècniques i de seguretat reglamentàries.
 • Si la instal·lació més de 20 anys, la companyia distribuïdora pot sol·licitar una revisió i els certificats pertinents.
 

 

 

 

Imagen

Abans d'efectuar una reclamació…

Si consideres que el consum facturat és massa elevat o la lectura facturada no és la correcta, podem ajudar-te. Però abans de posar una reclamació, comprova el següent:
 
 • Verifica la lectura real del comptador per contrastar-la amb la lectura facturada. Et recordem que no és necessari que aportis les lectures, tret que el comptador no estigui accessible per a la lectura. Des de l'1 d'abril del 2013, la teva facturació es realitza cada 2 mesos (bimestral) a partir de lectures reals dels consums per tal d'eliminar les estimacions sobre el consum de les factures. 
 • Comprova l'històric de consum d'anys anteriors. La comparativa s'ha d'efectuar sobre el total de kWh facturats, no sobre els preus, ja que aquests han pogut variar. Si els teus hàbits de consum no han variat, la corba de consum evolucionarà de manera similar.
 • Comprova que el comptador funciona correctament. Desconnecta tota la instal·lació elèctrica i comprova que passats 10 minuts el comptador ja no registra cap consum. Pots assegurar-te'n si sol·licites una verificació a la
 • Si has proporcionat la lectura del comptador i no coincideix amb el consum que apareix a la factura, és probable que la teva lectura no hagi entrat a temps per a aquesta facturació.
 • Si t'estem facturant amb lectures reals, no és necessari que ens facilitis la teva lectura. Si, tot i així, vols fer-ho, has d'introduir-la dins dels 10 dies laborables anteriors al següent període de facturació. No obstant això, si disposem d'una lectura real, l'estimada no serà vàlida per a la facturació.
 • Si per algun motiu el lector no ha pogut realitzar la lectura real del comptador, disposaràs de 60 dies per tal de facilitar-nos-la. Passat aquest termini, et facturarem a partir de la lectura estimada.
 

Imagen

Com pots posar una reclamació?

Si desitges posar una reclamació o manifestar la teva disconformitat sobre algun servei o producte d'Endesa, posem a la teva disposició Mi Endesa, una àrea privada on podràs realitzar de forma ràpida i senzilla totes les teves gestions. Accediràs a l'historial de les teves factures, controlaràs la teva despesa i podràs fer un seguiment de totes les teves gestions amb Endesa.
 
Si encara no estàs registrat, entra a Mi Endesa i deixa'ns les teves dades. Només trigaràs un minut. No obstant això, també pots enviar-nos la teva sol·licitud a través de Mi Endesa sense haver de registrar-te. En aquest cas, et demanarem que ens facilitis unes dades d'identificació.
 
Una vegada rebuda i registrada la sol·licitud, podràs consultar l'evolució de la seva resolució a través Mi Endesa.
 
En qualsevol cas, abans de fer-nos arribar la teva disconformitat, tingues en compte aquestes senzilles consideracions.
 
 

Imagen

Com puc saber l'estat de la meva reclamació?

Quan presentis la teva reclamació, podràs consultar-ne l'estat a través de Mi Endesa, a la secció Atenció al Client.
 
Tindràs l'històric de les teves reclamacions, podràs conèixer la data en què vas realitzar la reclamació, el codi i l'estat.. Totes les gestions tenen assignat un codi diferent i únic per a la seva identificació.
 
 
 

Imagen

Com puc actualitzar les meves dades de contacte?

Pots actualitzar les teves dades de contacte:

 

 • Des de Mi Endesa / Els meus contractes. Prem el botó Modificar contracte, selecciona l'opció Canviar les meves dades de facturació, contacte i/o el meu compte i selecciona el contracte sobre el qual vols fer la modificació. Edita les dades de contacte i modifica el que consideris.
 • També pots actualitzar les teves dades de contacte des de Mi Endesa/El meu perfil a l'opció Dades de contacte.

Imagen

Com puc canviar el meu compte bancari?

Pots actualitzar el teu compte bancari des de Mi Endesa / Els meus contractes.

Prem el botó Modificar contracte, selecciona l'opció Canviar les meves dades de facturació, contacte i/o el meu compte i selecciona el contracte que hagis de modificar. Quan editis la modificació del teu compte bancari, et mostrarem el llistat de tots els teus comptes. Si en vols modificar un, selecciona'l, fes els canvis que consideris i no oblidis guardar-los.

Si, en modificar el teu compte bancari, has d'adjuntar el Mandat de la Llei SEPA, et facilitem un enllaç perquè puguis descarregar-t'ho. L'has d'emplenar i enviar-nos-el signat a través de qualsevol dels canals que posem a la teva disposició:

 • Des de Mi Endesa: des d'El meu perfil.
 • Per correu postal: Apartat de Correus 1167 41080 Sevilla
 • Per fax: 93 507 76 46
 • A les oficines comercials: Troba la teva oficina comercial més propera.

 

Imagen

Com puc canviar les meves dades de facturació?

Pots actualitzar les teves dades de facturació des de Mi Endesa / Els meus contractes. Prem el botó Modificar contracte, selecciona l'opció Canviar les meves dades de facturació, contacte i/o el meu compte i selecciona el contracte que vulguis modificar. Edita les dades de contacte i modifica el que consideris.

Imagen

Com puc modificar la potència o la tarifa contractada?

Abans de realitzar qualsevol canvi, és important que sàpigues que el canvi de potència no és una cosa que puguis prendre't a la lleugera:

1. Els diversos tràmits tenen un cost que oscil·la entre uns 11 euros (si parlem de baixar la potència) i més de 200 euros (si parlem de pujar la potència i / o si es donen una sèrie de complicacions com ara la necessitat de actualitzar el teu butlletí elèctric). En aquest contingut et vam informar de tot el que has de saber:

 

2. Et recomanem utilitzar la calculadora de potència elèctrica d'Endesa, que pot orientar-te per saber de manera aproximada la potència que necessita casa teva.

 

CANVIAR LA POTÈNCIA EN 5 PASSOS

Això és el que has de fer per canviar la potència amb Endesa:

 

1. Entra a la secció Contractes de la teva Área de Client  en la sección de Contratos de tu Área de Cliente (si no t'hi has registrat o no has iniciat la sessió, cal que ho facis). 

2. Fes clic al teu contracte i veuràs com es despleguen les seves dades. 

3. Selecciona "Canviar" en apartado "Potència i Tensió". 

 

 
4. Tria la potència que vols tenir i accepta els Termes Legals de contractació. 
 
5. Prem en "Desar canvis". 

 

 

Imagen

Com puc canviar el producte contractat?

Des de Mi Endesa /Els meus contractes, prem el botó Modificar contracte, selecciona l'opció Fer canvis en els productes i serveis que tinc contractats i selecciona el contracte que vulguis modificar.

Recorda que en canviar el producte contractat poden canviar les condicions de contractació.

Imagen

Puc veure el llistat i l'estat de les meves factures?

Si, des de Mi Endesa / Les meves factures pots visualitzar el llistat amb totes les teves factures ordenades per data d'emissió. En el llistat de factures t'indiquem:

 • El producte al qual correspon.
 • L'import d'aquesta factura.
 • La data d'emissió.
 • El número de contracte al qual correspon la factura.
 • L'estat de la teva factura.
 • I, si desplegues el detall de la factura, t'indiquem el número de la factura i que tens actiu el servei de factura electrònica.

També et donem la possibilitat de descarregar-te la factura.

A més a més pots pagar online les teves factures. Selecciona la factura que tens pendent de pagament directament des del llistat de factures o mitjançant el buscador introduint el número de factura que tinguis pendent de pagament.

Una vegada que tinguis identificada la factura, prem el botó Pagar ara. Tria el mètode de pagament a través del qual vols pagar la teva factura:

 • Targeta de crèdit / dèbit.
 • Línia oberta de la Caixa: et remetem a la seva pàgina web perquè puguis continuar amb el pagament.

Imagen

Com puc introduir la lectura del comptador?

Pots introduir la lectura del teu comptador des de Mi Endesa / Els meus contractes seleccionant el contracte corresponent i prement l'enllaç Introduir lectura.

També pots introduir la lectura sense haver de registrar-te des de la pàgina d'inici d'endesaclientes.com a Resol en un minut/Introduir lectura.

bans d'introduir la lectura, has de saber:

 • El número de contracte per al qual vols indicar la lectura. Pots trobar-la a la teva factura.
 • La lectura del teu comptador.

Ens hauràs d'indicar la data i les dades de lectura. Si tens contractada una tarifa amb discriminació horària, ens has d'indicar les diferents lectures que figuren al teu comptador.

Imagen

Com puc fer una consulta, gestió o reclamació?

Si vols fer una nova gestió pots fer-ho des de Mi Endesa / Noves gestions, seleccionant el tipus de gestió que has de fer (consulta, gestió o reclamació), la categoria, l'assumpte i el motiu.

Podràs fer el seguiment de les teves gestions des de Mi Endesa / Les meves gestions.

A més a més, a tot Mi Endesa posem a la teva disposició el nostre servei de xat, en què els nostres agents experts estaran encantats d'ajudar-te amb les teves gestions.

Imagen

Com puc donar de baixa el meu contracte?

Des de Mi Endesa / Els meus contractes, prem el botó Modificar contracte, selecciona l'opció Donar-me de baixa del meu contracte i selecciona el contracte que vulguis donar de baixa.

Per motius de seguretat, sempre et demanarem confirmar la teva baixa.

No podràs donar de baixa el teu contracte:

 • Si tens factures pendents de pagament. Abans de donar-te de baixa has de fer el pagament.
 • Si tens una modificació pendent al teu contracte. No podràs donar-te de baixa fins que no finalitzi la modificació.

Imagen
A dalt