Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Què fer si hi ha un error en la instal·lació elèctrica?

Què fer si hi ha un error en la instal·lació elèctrica?

La instal·lació elèctrica de casa teva és important i prou delicada per deixar el seu manteniment i reparació a mans de professionals.

És la millor manera d'evitar-se ensurts es trucar a l'expert quan alguna cosa no funciona, igual que fem amb les calderes de gas o els cotxes.

En una instal·lació elèctrica aquestes són les avaries més comunes:

Però si et quedes sense llum, no sempre serà degut a una fallada en la teva instal·lació. Podria ser un problema en la xarxa. Una manera ràpida de saber-ho és comprovar si els veïns tenen llum (o si funciona la llum de l'escala i altres zones comunes).

Si l'avaria afecta a tot l'edifici, o fins i tot a tot el carrer, es tracta d'un problema en la xarxa i cal contactar amb la companyia distribuïdora. En la secció "Avaries" de la nostra pàgina d'atenció al client trobaràs un selector per a saber a quin número has de cridar (depèn del lloc en el qual vives).

Si ets l'únic afectat per l'apagada, el problema està en la teva instal·lació. Què has de fer llavors? El més segur és cridar a un especialista, però els preus varien moltíssim i poden ser alts, sobretot si necessites que l'electricista vingui de seguida.

La solució és un servei de manteniment elèctric com OkLlum Assist. Reparacions elèctriques sense límit, desplaçament i 3 hores de mà d'obra incloses. Pots cridar a qualsevol hora i qualsevol dia de l'any: si és urgent, en menys de 3 hores un professional estarà a la teva casa.

OkLlum Assist t'inclou també una reparació anual d'electrodomèstic i dos serveis manetes a l'any.

Pots pagar-ho com a part de la teva factura de la llum Endesa i durant el primer any gaudir d'un 50% de descompte: