Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Quan cal passar la revisió d'una caldera de gas?

Quan cal passar la revisió d'una caldera de gas?

Hi ha molts dubtes en el manteniment de la calefacció i/o aigua calenta a casa teva quan depenen d'una instal·lació de gas natural. Quan cal passar la revisió? Quant costa? Qui la fa?

Per començar cal distingir entre la revisió de calderes de gas i la inspecció del sistema del gas (el comptador, les canonades, les claus, etc). En aquest contingut t'informem de les diferències i els costos de la revisió de la caldera i la inspecció del sistema del gas.

La revisió de la caldera és la teva responsabilitat (la caldera és teva): has de preocupar-te de que la caldera superi els controls i trucar a un especialista autoritzat per certificar-ho. La norma requereix que mínim es realitzi una revisió cada 2 anys, però tots els fabricants recomanen revisions anuals per estendre la vida de la caldera i maximitzar la seva eficiència energètica.

Si vols que la teva caldera duri molt i que consumeixi menys, cal revisar-la una vegada per any. Pots contractar qualsevol especialista autoritzat. Ves amb compte perquè hi ha una gamma de preu bastant àmplia.

Per estalviar-se ensurts i saber exactament quant hauràs de pagar, una bona opció és contractar un servei complet de manteniment.

Amb OkGas ho tens tot cobert:
  • Una revisió anual de la caldera de gas, per garantir la teva seguretat i eficiència energètica. D'aquesta manera, les avaries es redueixen en un terç.
  • La inspecció de la teva instal·lació de gas: és obligatori realitzar-la cada 5 anys i té un cost important (uns 60 euros, encara que varia segons la comunitat autònoma).
  • Reparacions il·limitades per avaries: amb un telèfon gratuït per a emergències que li servirà 24 hores del dia, 365 dies l'any.

Altres serveis abasten només la revisió i les avaries, o només la inspecció obligatòria , o només les avaries... OkGas s'encarrega de tot al mateix temps perquè te'n oblidis.

Pots pagar-ho com a part de la teva factura de gas Endesa i durant el primer any gaudir d'un 50% de descompte: