Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Quins avantatges tinc amb la Tarifa Tempo Siempre Ganas?

Amb la Tarifa Tempo Siempre Ganas, gaudiràs d'un 5% de descompte en el terme de potència i en el consum de la llum per sempre. Aquests descomptes, s'apliquen sobre els preus de referència d'Endesa.

Si la contractes conjuntament amb el gas o amb un servei de manteniment elèctric, t'oferim un 5% de descompte addicional durant 1 any en el terme de potència i en el terme d'energia.

A més, si consumeixes més de la meitat en hores Tempo, per cada 1% de més, tindràs un 1% de descompte extra en el terme d'energia. Aquest descompte es calcularà independentment per a cada factura i per sempre mentre et quedis a Endesa.

Així, per exemple, si en la teva última factura el 58% del consum el realitzes en horari Tempo, aquest 8% per sobre del 50% del consum total, es tradueix en un 8% de descompte addicional

 

< Què són les hores Tempo?

A dalt