Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Per què m'interessa contractar el servei OKGas?

Per què m'interessa contractar el servei OKGas?

Perquè altres contractes similars només cobreixen la caldera i no la instal·lació, o bé només cobreixen el manteniment i no les reparacions. Endesa s'ocupa de tot.


A més a més, el servei de manteniment OKGas inclou la Inspecció Periòdica Obligatòria per llei de la distribuïdora, si té el gas amb Endesa (cost valorat en 60 €)


Perquè pots pagar en còmodes quotes a la factura de gas i amb un descompte del 50 % durant el primer any.


Perquè disposaràs d'un professional de la Xarxa d'Endesa i de rigorosos controls interns de qualitat, tant sobre la qualitat de les intervencions com sobre la satisfacció dels nostres Clients.


Perquè evites costos per mà d'obra o desplaçament fins a 3 hores de mà d'obra (peces a càrrec del Client), en cas que sigui necessària una reparació de la instal·lació o de l'equip de gas. Nombre de reparacions il·limitat.


Perquè tens flexibilitat a l'hora d'acordar la visita.


En circumstàncies excepcionals en què el temps de reparació superi les 3 hores, ens comprometem a entregar pressupost previ gratuït per a qualsevol reparació.