Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Quins avantatges tinc amb la tarifa One?

Amb Endesa gaudiràs d'un 12 % de descompte en el terme de potència i en el consum de llum de manera indefinida i, a més, amb la tarifa One podràs gaudir de descomptes addicionals en funció de les hores en què consumeixis.

Si estàs interessat en la tarifa One i més de la meitat del teu consum és en hores vall, per cada 1 % de més, tindràs un 1 % de descompte extra en el terme d'energia. Aquest descompte es calcularà independentment per a cada factura i per sempre.

Normalment, en una llar estàndard es consumeix la meitat en hores punta i la meitat en hores vall. És possible que ja estiguis consumint més de la meitat en aquestes hores vall. Per poc que desplacis alguns consums a aquestes hores, et beneficiaràs d'aquests descomptes.

Per exemple, si el 58 % del consum de llum es fa durant aquestes hores, et beneficiaràs d'un 8 % de descompte addicional en el terme d'energia.

La tarifa One és vàlida per als subministraments amb tarifa d'accés 2.0DHA o 2.1DHA, que també s'anomenen "tarifes amb discriminació horària".

< Què és exactament la tarifa amb discriminació horària?

Què és la tarifa One? >

A dalt