Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador.

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Quant consumeixo en hores vall?

Normalment, els clients consumeixen prop del 50 % en hores punta i l'altre 50 % en hores vall. És possible que ja estiguis consumint més del 50 % en hores vall.

Amb uns petits gestos pots desplaçar el consum a les hores vall perquè et surti més econòmic i puguis aconseguir millors estalvis (a banda de beneficiar el medi ambient i reduir el cost d'infraestructures elèctriques).

Si a causa de la teva manera de consumir, pràcticament tot el consum té lloc en hores punta, no t'has de preocupar de res, perquè amb la tarifa One no tens cap recàrrec relacionat amb la tarifa sense discriminació horària.

No tens res a perdre amb la tarifa One, ja que la major part del dia són hores vall (14 hores) i sempre tindràs un 12 % de descompte garantit. Si el consum té lloc durant les hores punta, tampoc passa res: el preu no canvia ni té cap recàrrec, l'únic que passarà és que no et beneficiaràs dels descomptes addicionals.

< Quina diferència hi ha entre la tarifa One i qualsevol altra tarifa amb discriminació horària?

Què és exactament la tarifa amb discriminació horària? >

A dalt