Punt de Recàrrega

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

  • Punt de Recàrrega

Punt de Recàrrega

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Punt de Recàrrega

Què és Solució Integral Punt de Recàrrega Endesa?

És un nou producte que inclou la instal·lació del Punt de Recàrrega Endesa, un servei de reparacions il·limitades (tant del punt com de la instal·lació) i una garantia total. Pots gaudir de la Solució Integral Punt de Recàrrega durant tres anys i pagant 1,85 €/dia (IVA inclòs) durant 36 mesos. Al final del contracte pots exercir l'opció de compra si pagues un valor residual de 175 €. A més a més, amb el producte Solució Integral Punt de Recàrrega aprofites la tarifa d'electricitat de Mercat Lliure que més et beneficiï segons el teu rang de consum.
 

Imagen

Quins avantatges ofereix la Solució Integral Punt de Recàrrega Endesa respecte d'altres ofertes de Punt de Recàrrega?

La Solució Integral Punt de Recàrrega ofereix diverses prestacions associades a un únic concepte, el Punt de Recàrrega Endesa. Es tracta d'un producte innovador per a usuaris de vehicles elèctrics, que busquin tranquil·litat i comoditat en els pagaments. Quan rebis la factura de la llum, hi veuràs l'import que s'ha de pagar en concepte de Solució Integral Punt de Recàrrega. 
Pots disposar del teu punt de recàrrega i de la tranquil·litat de comptar amb el teu vehicle elèctric sempre a punt, gràcies al servei de reparacions urgent, en menys de 3 hores, els 365 dies de l'any. També et beneficiaràs de la millor tarifa de Mercat Lliure d'Endesa Energía.
 

Imagen

Què necessito per poder contractar la Solució Integral Punt de Recàrrega?

És necessari que tinguis el subministrament d'electricitat amb Endesa Energía en la tarifa de Mercat Lliure, i que el punt de subministrament d'electricitat vagi associat al titular del contracte Solució Integral Punt de Recàrrega. Per poder contractar la Solució Integral Punt de Recàrrega has de passar un test de control creditici en el qual has de proporcionar el teu DNI i l'adreça del punt de subministrament d'electricitat on vulguis que instal·lem el punt de recàrrega.
 

Imagen

Quin punt de recàrrega instal·leu?

Instal·lem el Punt de Recàrrega Endesa de 16 amperes, amb connector SAE J1772.
 

Imagen

La instal·lació del Punt de Recàrrega Endesa és gratuïta?

Sí. ENDESA no et cobrarà res per la instal·lació, sempre que sigui una instal·lació que s'adapti a les característiques estàndard de la Solució Integral Punt de Recàrrega. Si s'hagués de fer una instal·lació més complexa, l'instal·lador homologat per Endesa et faria directament un pressupost del sobrecost.
 

Imagen

Quant de temps trigueu a instal·lar el punt de recàrrega?

Si el procediment de contractació no presenta cap problema, podrem instal·lar el Punt de Recàrrega Endesa en 2 o 3 dies després de la signatura del contracte.
 

Imagen

Puc tenir l'electricitat contractada amb una altra companyia per gaudir dels avantatges de la Solució Integral Punt de Recàrrega?

No, per gaudir dels avantatges de Solució Integral Punt de Recàrrega, has de contractar el subministrament d'electricitat amb ENDESA. Solució Integral Punt de Recàrrega és un producte associat al contracte d'energia.
 

Imagen

Com puc pagar la Solució Integral Punt de Recàrrega?

Cada dos mesos, a través de la factura d'electricitat. L'import que es paga en concepte de Solució Integral Punt de Recàrrega és d'1,85 €/dia (IVA inclòs), multiplicat pel nombre de dies corresponents al període de lectura de la factura d'electricitat.
L'import apareix a la factura d'electricitat amb el concepte Solució Integral Punt de Recàrrega.
En cas de no poder exercir el canvi de comercialitzadora per denegació de l'ATR (accés a la xarxa) a Endesa, pots pagar el servei mensualment, amb un preu d'1,85 €/dia pel nombre exacte de dies del període facturat.
 

Imagen

Quant temps triguen a arreglar el PdR si es fa malbé? Tindrà cost?

Si truques al 902 760 097, en menys de 3 h un instal·lador estarà al teu domicili per arreglar l'avaria del punt i/o instal·lació. La reparació inclou el desplaçament, la mà d'obra i les peces necessàries per a la reparació.
 

Imagen
A dalt