Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Quins són els models de sol·licitud del bo social?

A continuació, facilitem els enllaços per baixar el model de sol·licitud de bo social que correspongui: pensionistes, famílies nombroses i desocupats.
 
A cada model, trobaràs la documentació que cal acreditar i els requisits necessaris, així com un Model de Declaració Responsable que has d'entregar juntament amb la sol·licitud en tots els casos.
 

Recorda que si el subministrament del teu habitatge habitual té una potència contractada inferior a 3 kW, el bo social s'aplica automàticament.

Si actualment no ets client d'Endesa Energía XXI, has d'emplenar i entregar, juntament amb la sol·licitud, el document Autorització Canvi de Comercialitzador.

A dalt