Quotadotze

Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

  • Quotadotze

Quotadotze

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Quotadotze

> Com es calcula quant pagaré al mes? > Si activo el Pla Quotadotze, canviarà res al meu contracte? > Té cap cost la contractació d'aquest servei? > Quan em carregaran les quotes al banc? > Puc escollir el moment de pagament? > Quan s'emeten les factures? > Quan començaran a facturar-me amb el Pla Quotadotze? > Com puc veure el que em cobren cada mes? > Puc distribuir les meves despeses en x quotes (diferents de 12)? > Rebré cap mena de comunicació si supero el consum estimat? > Per a quins productes puc activar el Pla Quotadotze? > Què passa si, passats els 12 mesos, he consumit menys del que he pagat? > Què passa si, passats els 12 mesos, he consumit més del que he pagat? > I si faig cap canvi en el contracte? Es veu afectat el meu Pla Quotadotze? > Vull donar de baixa el pla Quota Dotze. Com ho puc fer?

Com es calcula quant pagaré al mes?

Es calcula segons el teu historial de consum.

 

Imagen

Si activo el Pla Quotadotze, canviarà res al meu contracte?

No. Les condicions del contracte que tens amb nosaltres es mantenen, així com els serveis associats.

Només canvia la modalitat de pagament, que ara consistirà en una quantitat fixa cada mes, que remetrem al compte bancari que ens facilitis.

 

Imagen

Té cap cost la contractació d'aquest servei?

No, aquest servei és gratuït.

 

Imagen

Quan em carregaran les quotes al banc?

En la data que hagis escollit, independentment del cicle de facturació.

En el moment de l'activació d'aquest servei, pots escollir el dia del mes que vols que es faci el càrrec al banc (fins al dia 28 de cada mes, inclòs).

 

Imagen

Puc escollir el moment de pagament?

Sí. Pots escollir el dia del mes que vols que es faci el càrrec al banc (fins al dia 28 de cada mes, inclòs).

A més, si una vegada escollit el dia del mes que vols que es faci el càrrec, no et va bé i el vols canviar, ho pots fer sense cap problema.

 

Imagen

Quan s'emeten les factures?

Les factures se seguiran emetent amb la mateixa periodicitat que tens actualment.

 

Imagen

Quan començaran a facturar-me amb el Pla Quotadotze?

Quan hagis acceptat el Pla Quotadotze, emetrem una última factura d'acord amb el mètode de pagament habitual que tinguis en aquest moment. A partir de llavors, començarem a facturar-te amb aquest nou servei.

 

Imagen

Com puc veure el que em cobren cada mes?

Podràs comprovar al teu compte bancari l'import que et remetrem cada mes. Abans de fer el cobrament d'aquest import, t'avisarem per SMS. Així mateix, cada 2 mesos t'enviarem la factura amb l'import real. En el cas de tenir la factura electrònica, rebràs la factura per correu electrònic i t'enviarem mensualment un document informatiu del cobrament.

 

Imagen

Puc distribuir les meves despeses en x quotes (diferents de 12)?

No. Amb el Pla Quotadotze, la despesa es distribueix mes a mes, és a dir, en 12 mesos.

 

Imagen

Rebré cap mena de comunicació si supero el consum estimat?

Si veiem que el teu consum real és molt elevat respecte del consum que hem estimat per calcular-te la quota, t'avisarem.

Després d'activar el servei, cada 12 mesos farem un estudi per detectar possibles desviacions. En cas que sigui així, Endesa ajustarà la quota mensual d'acord amb el consum real per a l'any següent. Aquesta regularització se’t comunicarà per correu electrònic, SMS o correu.

 

Imagen

Per a quins productes puc activar el Pla Quotadotze?

Pots sol·licitar-lo per als teus contractes de llum i/o gas.

En tots dos casos es facturaran per separat, per la qual cosa rebràs al teu banc un càrrec per la llum i un càrrec pel gas. D’aquesta manera, podràs triar si prefereixes que es carreguin tots dos càrrecs al mateix dia. En cap cas, veuràs al teu compte un càrrec equivalent a la suma de tots dos.

Si tens un Servei de manteniment associat a qualsevol dels teus contractes de llum i/o gas, s’afegirà l’import del servei esmentat a la quota mensual del teu pla Quotadotze.

 

Imagen

Què passa si, passats els 12 mesos, he consumit menys del que he pagat?

Es calcularà la diferència entre el que has pagat al final de l'any i el que t'hem facturat durant aquest període. Si decideixes seguir gaudint del Pla Quotadotze, reduirem les 12 quotes següents. D'aquesta manera, et podràs beneficiar d'una millor quota. T'avisarem abans perquè ens ho confirmis. A més, et tornarem la diferència directament per mitjà d'un abonament al teu compte bancari.

Si decideixes no continuar amb aquest pla i vols tornar a la modalitat de pagament anterior, igualment et farem aquest abonament al compte bancari.

 

Imagen

Què passa si, passats els 12 mesos, he consumit més del que he pagat?

La diferència entre els imports remesos al teu banc (que ja has pagat) i el que t'hem facturat es repartirà a cada quota mensual per als 12 mesos següents. T'avisarem abans perquè ens confirmis aquesta quota nova.

Si decideixes no continuar amb el pla Quotadotze i vols tornar a la modalitat de pagament anterior, et remetrem el càrrec pendent al compte bancari.

 

Imagen

I si faig cap canvi en el contracte? Es veu afectat el meu Pla Quotadotze?

Sí. En cas de canvi de tarifa, canvi de potència o qualsevol modificació en els hàbits de consum, Endesa et tornarà a calcular el Pla Quotadotze i se't comunicarà per correu electrònic, SMS o correu.

 

Imagen

Vull donar de baixa el pla Quota Dotze. Com ho puc fer?

Per donar de baixa el Pla Quotadotze i tornar al mètode de pagament habitual, has d'accedir a Mi Endesa/Els meus contractes, seleccionar el contracte i fer clic al botó Desactivar quota fixa. També pots trucar al 800 76 09 09.

Ho pots fer en qualsevol moment i sense penalització. Un cop tramitada la sol·licitud de baixa, farem un ajust i t'enviarem al compte bancari un abonament o un càrrec (segons correspongui) per la diferència entre el que hagis pagat cada mes i l'import total que t'hàgim inclòs a les factures.

 

Imagen
A dalt