Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Pressiona la tecla de retorn per desplegar el contingut del menú. Prem la tecla de retorn per desplegar les opcions d'idioma. Prem la tecla retorn per desplegar les opcions de la mida de font.

Home principal

Pàgina desada correctament com a favorita

Preguntes freqüents

Resolució de la tarifa de llum pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme

L'1 de gener del 2014, la Tarifa d'Últim Recurs (TUR) passa a denominar-se Tarifa Preu Voluntari per al Petit Consumidor (PVPC).
 
L'Ordre IET/107/2014, publicada amb data 1 de febrer del 2014, i la Resolució de 31 de gener del 2014 estableixen respectivament els nous preus dels Peatges i PVPC (antiga TUR) que s'ha d'aplicar a l'electricitat a partir de l'1 de febrer del 2014.
 
D'acord amb aquestes noves tarifes, el terme de potència o terme fix augmenta en un 17,9 %, mentre que el terme d'energia variable baixa un 6,9 %, en relació amb les tarifes regulades i publicades el gener del 2014.
 
Aquesta nova revisió suposa un increment en la factura de la llum per a les llars amb un consum de llum baix i una rebaixa en la factura de la llum per a aquells que tenen un consum d'electricitat alt.
 
Comprova que la potència que tens contractada s'ajusta a les teves necessitats de consum. Entra a la nostra calculadora de potència d'Endesa.
 
Si desitges més informació sobre quina potència s'ajusta millor a les teves necessitats, consulta Quina potència necessites? al nostre web. També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels nostres Canals d'atenció al client.
 
 
 
 

A dalt