Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
Llars i Negocis
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Resolució de la tarifa de llum pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme

Resolució de la tarifa de llum pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme

L'1 de gener del 2014, la Tarifa d'Últim Recurs (TUR) passa a denominar-se Tarifa Preu Voluntari per al Petit Consumidor (PVPC).
 
L'Ordre IET/107/2014, publicada amb data 1 de febrer del 2014, i la Resolució de 31 de gener del 2014 estableixen respectivament els nous preus dels Peatges i PVPC (antiga TUR) que s'ha d'aplicar a l'electricitat a partir de l'1 de febrer del 2014.
 
D'acord amb aquestes noves tarifes, el terme de potència o terme fix augmenta en un 17,9 %, mentre que el terme d'energia variable baixa un 6,9 %, en relació amb les tarifes regulades i publicades el gener del 2014.
 
Aquesta nova revisió suposa un increment en la factura de la llum per a les llars amb un consum de llum baix i una rebaixa en la factura de la llum per a aquells que tenen un consum d'electricitat alt.
 
Comprova que la potència que tens contractada s'ajusta a les teves necessitats de consum. Entra a la nostra calculadora de potència d'Endesa.
 
Si desitges més informació sobre quina potència s'ajusta millor a les teves necessitats, consulta Quina potència necessites? al nostre web. També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels nostres Canals d'atenció al client.
 
 
 
 

Contingut relacionat